E2h

Hoe wordt voetschimmel genezen

Voetschimmel is een vervelende aandoening die kan toeslaan met weinig waarschuwing. Als je merkt dat je voeten branderig gevoel en jeuk op een regelmatige basis, kan deze schimmel de boosdoener. Volg deze richtlijnen om uw voetschimmel genezen.

Als je hebt geprobeerd de sprays en crèmes, en niets lijkt te werken, kijk op deze 7 daagse all-natuurlijke remedie voor voetschimmel.

Materialen:
Douche schoenen / slippers
Extra paar sokken
Hydrocortison crème
Antifungale spuiten

Hoe wordt voetschimmel genezen. Daagse all-natuurlijke remedie voor voetschimmel.
Hoe wordt voetschimmel genezen. Daagse all-natuurlijke remedie voor voetschimmel.

  1. Bescherm uw voeten in openbare douches. Als je onder de douche op de sportschool of openbare strand, niet direct op de huid bloot te stellen aan de bacteriën, vuil en schimmels die kunnen worden groeit in de douchecabine. Je hebt geen manier om te weten wie gedoucht voordat u of wanneer de douche voor het laatst schoongemaakt. Draag slippers of douche schoenen wanneer u gebruik maken van een openbare douche.
  2. Houd uw voeten droog. De schimmel die voetschimmel veroorzaakt groeit het beste in warme, vochtige gebieden. Als je draagt ​​schoenen en sokken de hele dag, je voeten zweten en uitgegroeid tot de aard van de plaats schimmels houden. Na de training en douches, droog je voeten voordat je sokken en schoenen weer aan.
  3. Vaak veranderen sokken. Uw voeten zweet. Hoe meer ze zweet, hoe meer kans je hebt om voetschimmel te krijgen. Na een training, je sokken.
  4. Lucht uit je schoenen na de training. Niet alleen gooi je schoenen in je sporttas, kastje of de achterbank van uw auto. Ze zijn nat na een training en moet drogen voordat je weer je voeten in hen. Drive met het raam open. Als je kunt, ga je sneakers in de zon aan de lucht drogen. Deze laag houdt de geur ook. Spuit de binnenkant met een anti-schimmel spuiten minstens een keer per week.
  5. Geniet van uw voeten. Bij het eerste teken van de voet jeukende atleet, dient u genieten van uw voeten. Probeer een combinatie van alcohol en warm water of een sterke anti-bacteriële zeep. Scrub je voeten als de jeuk is afgenomen. Zorg ervoor dat u volledig droog uw voeten als u klaar bent.
  6. Breng crème. Er zijn twee soorten van room kunt u voor voetschimmel. Hydrocortison crème werkt goed om te kalmeren de jeuk en branden. Toe te passen op elk gebied van de voet die jeukt of rood is. Zorg ervoor dat u regelmatig aan te brengen tussen je tenen. In de meeste gevallen zal met een antischimmelcrème helpen ontdoen voeten van de schimmel. Verschillende rassen zijn beschikbaar over de toonbank. Ze kunnen verschillende sterktes, dus volg de aanwijzingen op de verpakking voor gebruik.
  7. Ga op blote voeten. Sommige mensen dragen sokken en schoenen de hele dag lang. Als u het type persoon die betrekking heeft op hun voeten overal, maar de douche en bed, wordt u mogelijk problemen veroorzaakt voor uw voeten. Sokken val vocht en staan ​​niet toe dat uw huid te drogen. Probeer je schoenen en sokken te verwijderen zodra je thuis komt. Gaan op blote voeten meer houdt je voeten droog.

De schimmel die voetschimmel veroorzaakt is persistent

De schimmel die voetschimmel veroorzaakt is persistent. Het gedijt in warme, vochtige omgevingen. Zolang je deze stappen te volgen, en houd uw voeten droog, moet u in staat om voetschimmel genezen.