E2h

Hoe wordt vlooienbeten te genezen

Als u huisdieren thuis

Als u huisdieren thuis, zult u waarschijnlijk ervaren vlooienbeten op een of ander moment. Vlooienbeten kan erg jeuken en pijnlijk. Indien onbehandeld, kunnen ze worden besmet, en kan zelfs leiden tot littekens. Vlooienbeten kunnen worden behandeld op de eerste hulp, maar je kunt eigenlijk behandelen alsof je thuis bent, hetzij met medicatie of huismiddeltjes.

Wat je nodig hebt:

  • Stromend water
  • Zeep
  • Hydrocortison
  • Antihistmaine (Benadryl of een ander merk)
  • Zuiveringszout
  • Tea tree olie
  • Havermout
  • Calamine lotion
  • Apple cider azijn
  • Citroen schillen

Hoe wordt vlooienbeten te genezen. Maak geen krassen op.
Hoe wordt vlooienbeten te genezen. Maak geen krassen op.

Vlooienbeten kan heel zwaar, want vlooien gebruiken hun kaken te bijten in de huid. Hun speeksel ook chemicaliën die voorkomen stolling bevat en dus uw zal blijven bloeden. Vlooien Verzend ook verschillende ziekten, waaronder tyfus, builenpest, en ze kunnen lintworm larven ook overbrengen door beten.

Uitharding vlooienbeten zal betekenen dat antihistaminica, voor het geval u allergisch bent, het schoonmaken van de wond, en het behandelen van de zou met actuele zalven of rechtsmiddelen. Hier zijn een paar tips.

Reinig de wond. Het eerste wat je moet doen is het reinigen van de wond. Gebruik een antiseptische spoeling als u niet beschikken over stromend water beschikbaar is. Als u toegang hebt tot kraanwater, dan grondig met antimicrobiële zeep en water. Gebruik koud water, omdat dit kan helpen verlichten van de jeuk.

Als u huisdieren thuis. Neem de anti-allergie medicatie.
Als u huisdieren thuis. Neem de anti-allergie medicatie.

U kunt ook gebruik maken van tea tree olie op de wond schoon te maken. Breng dit met behulp van een wattenstaafje.

U kunt ook gebruik maken van een mengsel van water en azijn van de appelcider (2 delen water met 1 deel appelazijn). Breng deze op uw wond om te dienen als een antisepticum. U kunt ook steile citroen schillen in kokend water 's nachts. U kunt gieten deze in een spray fles, of schar op de gewonde gebied met een schoon washandje. Enkel ben zeker niet te cider azijn toe te passen op de huid die open is en gebroken, want het zal steken.

Behandel de jeuk. Je kunt Calamine lotion gebruiken om de jeuk te verlichten. Een alternatief zou zijn om een ​​pasta met bakpoeder of baking soda te creëren. Breng dit op en rond de gewonde gebied om verlichting van jeuk.

Maak geen krassen op. Weersta de drang om vlooienbeten krabben. Vlooien verlaten feces op de huid direct na het bijten, en je zou deze in je wond.

Neem de anti-allergie medicatie. Je zou allergisch voor insectenbeten, dus neem antihistaminica te worden aan de veilige kant. Enkele voorbeelden zijn Claritin en Benadryl.

Neem antibiotica. Als u koorts krijgt of als de wond wordt sterk gezwollen, moet u overleggen met een arts als je zou hebben ontwikkeld een infectie. Controleer uw gezondheid voor de komende twee weken. Infecties, zoals muizen vlektyfus nemen een tot twee weken te incuberen. U moet orale antibiotica te nemen voor ongeveer een week, om bacteriën die de vlo zou hebben achtergelaten in de wond te doden.

Als u vermoedt dat ernstige besmetting in uw huisdieren, moet u overleggen met een dierenarts voor remedies en oplossingen. Dit zal meestal om zeep, baden en zelfs orale medicatie voor uw huisdieren. Als je gebeten, moet u de wond goed schoon spoelen, en om medische hulp te zoeken als u vermoedt dat allergieën of infecties.