E2h

Hoe wordt urine - incontinentie te begrijpen

Urine-incontinentie is een aandoening waarbij een persoon kan geen controle over het overgaan van urine uit het lichaam. Het kan worden gênant voor de persoon ervaren van de aandoening en de mensen om hem heen. Vaak is de plassen gebeurt op onverwachte momenten en plaatsen. Het wordt vaak gezien bij oudere mensen, maar kinderen, adolescenten en volwassenen van beide geslachten kan ook ervaren. Oudere mensen die last hebben van incontinentie vaak plaats verbergen hun toestand van het zoeken naar medische hulp, uit angst te worden geplaatst in een verpleeghuis. Het is echt een pijnlijke aandoening, maar het begrijpen van het en wordt geïnformeerd is erg belangrijk om te kunnen leven. Hier zijn een aantal dingen die je moet begrijpen over urine-incontinentie:

Hoe wordt urine - incontinentie te begrijpen. Vormen van urine-incontinentie.
Hoe wordt urine - incontinentie te begrijpen. Vormen van urine-incontinentie.

Vormen van urine-incontinentie. Er zijn verschillende soorten van urine-incontinentie, omdat de aandoening kan worden ingesteld op door verschillende factoren.

  1. Stress-incontinentie. Ongecontroleerde plassen gebeurt wanneer de blaas ondergaat intense druk. Het is vaak voor bij vrouwen, vooral degenen die zwanger zijn of degenen die hebben al meerdere bevallingen. Mannen die problemen hebben met de prostaat kunnen ervaren het ook. Urine wordt doorgegeven wanneer lachen, niezen, hoesten of tillen iets.
  2. Urge-incontinentie. Dit gebeurt wanneer er een plotselinge aandrang om te plassen. Het wordt gewoonlijk ingesteld met een nier, blaas of urinewegen. Het kan ook gewoon zijn bij ouderen.
  3. Overloop incontinentie. Dit gebeurt wanneer de blaas niet volledig zich ontdoen van urine. Dit kan worden veroorzaakt door prostate bij mannen of vrouwen ovariumtumoren. Nierstenen het blokkeren van de urinebuis kan ook leiden tot dit.
  4. Functionele incontinentie. Deze vorm van incontinentie komt vaak voor bij oudere mensen, omdat hun huidige verzwakte omstandigheden te voorkomen dat ze het regelen van de eliminatie van de urine.

Behandelingen beschikbaar. Er is geen gebruik in slechts schouderophalend af urine-incontinentie, want er zijn behandelingen beschikbaar om te helpen verlichten het ongemak veroorzaakt door deze aandoening.

Urine-incontinentie mag niet worden afgedaan of geheim gehouden. Overloop incontinentie.
Urine-incontinentie mag niet worden afgedaan of geheim gehouden. Overloop incontinentie.

  1. Behavioral behandeling. Dit houdt in het trainen van de blaas om de urine te houden.
  2. Gebruik van apparaten. Een voorbeeld van een inrichting voor urine houden is een vaginale kegel voor vrouwen. Deze kegels zijn eigenlijk kleine gewichten die de bekkenbodemspieren te trainen en daarmee te voorkomen dat urine-incontinentie. Er zijn ook elektronische apparaten die een laag voltage elektriciteit te gebruiken om te stimuleren en het contract van de spieren die verantwoordelijk zijn voor het houden van urine.
  3. Geneesmiddelen op recept. Medicijnen, zoals anticholinerge geneesmiddelen kan worden toegediend om te helpen vertragen urineren. Anticholinerge medicijnen verminderen de effecten van acetylcholine, een neurotransmitter die verantwoordelijk is voor belangrijke lichaamsfuncties.
  4. Chirurgie. Chirurgische procedures kunnen worden uitgevoerd, maar nog steeds afhangen van de specifieke toestand van de patiënt.
  5. Oefeningen. Bekken oefeningen versterken de bekken muren en ze kunnen houden urine langer.
  6. Natuurlijke supplementen. Een voorbeeld van een goede aanvulling is N-Con Tonic. De natuurlijke ingrediënten in deze tonic ondersteunen de blaas en houdt de nieren gezond te houden.

Urine-incontinentie mag niet worden afgedaan of geheim gehouden

Urine-incontinentie mag niet worden afgedaan of geheim gehouden. Het is belangrijk om medische hulp te zoeken, vooral wanneer jongeren ervaren. Urine incontinentie kan slechts deel uitmaken van een groep van symptomen van een ernstige aandoening.