E2h

Hoe wordt ultrasone technologie te gebruiken om gewicht te verliezen

Voor veel mensen die willen afvallen

Voor veel mensen die willen afvallen, maar kan niet lijken om het te doen door middel van dieet en lichaamsbeweging, liposuctie is een populaire keuze. Liposuctie verwijdert overtollig vetweefsel uit het lichaam in principe weg te smelten die koppige vetten. Het resultaat: een slanker, sexier u.

Hoe wordt ultrasone technologie te gebruiken om gewicht te verliezen. Echografie assisted liposuctie.
Hoe wordt ultrasone technologie te gebruiken om gewicht te verliezen. Echografie assisted liposuctie.

Liposuctie technologie heeft gevorderd in de afgelopen jaren zo veel zelfs dat er nu ultrasone of ultrageluid-gebaseerde liposuctie methoden die effectief recontour het lichaam. Er komt geen operatie. In deze werkwijze worden hoogfrequente geluidsgolven die aan bepaalde gebieden van het lichaam.

Er zijn twee soorten van liposuctie methoden met behulp van echografie zijn Ultrasound Assisted Liposuctie en Externe Ultrasound Assisted Liposuctie. Beide rekenen op geluidsgolven te breken het vet weefsels, zodat het lichaam kan verdrijven hen.

Echografie assisted liposuctie

Voor veel mensen die willen afvallen. Minder bloedverlies wordt verwacht van deze procedure ten opzichte van de traditionele liposuctie methoden.
Voor veel mensen die willen afvallen. Minder bloedverlies wordt verwacht van deze procedure ten opzichte van de traditionele liposuctie methoden.

  • Dit type ultrasone gebaseerd liposuctie is de beste keuze voor gebieden van het lichaam die meer vezels. Het wordt meestal gebruikt op de borst, rug, achterste heup en de dijen en buik.
  • In deze procedure, de arts een canule, een speciale buis ingebracht in het lichaam waar verlaging nodig. De canule levert ultrasone trillingen of geluidsgolven. Vetcellen barsten als gevolg van deze geluidsgolven waardoor het vloeibaar maken van de vetten.
  • Zodra de cellen zijn vetten geëmulgeerd vloeibaar, maakt het gemakkelijker voor de arts om de zuigkracht gesmolten vet.
  • Echografie assisted liposuctie neemt meer tijd in beslag in vergelijking met de gebruikelijke liposuctie. Maar het duurt niet zo lang als een tumescente liposuctie.
  • Minder bloedverlies wordt verwacht van deze procedure ten opzichte van de traditionele liposuctie methoden. Maar de vorming van zakken van lichtgeel vloeistoffen of seromas lijkt te gebeuren meer. Seromas worden afgevoerd door de arts met behulp van een naald.

Externe echografie bijgestaan ​​liposuctie

  • Voor grotere gebieden van het lichaam, externe ultrageluid bijgestaan ​​liposuctie is de voorkeursmethode. Dit is een nieuwere vorm van echografie bijgestaan ​​liposuctie, waarbij het ultrageluid wordt geleverd vanaf de buitenkant in plaats van door middel van een canule onder de huid ingebracht.
  • Dit is een meer comfortabele type van ultrasone assisted liposuctie methode. Een incisie in de huid niet nodig. Seromas en huidnecrose (afsterven van huidcellen) worden voorkomen in deze procedure. De huid en de omringende weefsels blijven onaangetast. Minder bloedverlies gebeurt tijdens en na de procedure.
  • Het gesmolten vet wordt getransporteerd door het lichaam naar de lever, die uiteindelijk verdrijft het ongewenste materiaal.

Deze twee soorten procedures met behulp van ultrasone technologie worden uitgevoerd in het kantoor van een arts of kliniek. Voordat u zich aanmeldt voor een sessie, bespreken met de arts die is een betere optie voor je. Interview de dokter en vragen te stellen. Onderzoek op het internet over de verschillende soorten van ultrasone gewichtsverlies methoden.

Spot reductie is nu mogelijk

Spot reductie is nu mogelijk, gezien de vooruitgang in de medische technologie. Wat dieet en lichaamsbeweging niet kan doen, kan ultrasone technologie uit te voeren. Er zijn meestal geen bijwerkingen en sommige hebben het gedaan tijdens hun lunchpauze! Met ultrasone technologie, kunt u kus je love handles, Jell-O, zoals armen en donder dijen afscheid in een paar sessies. Maar wees gewaarschuwd dat als je niet eet goed en lichaamsbeweging na de procedure, de vetcellen zeker zal maken hun aanwezigheid voelbaar eens te meer.