E2h

Hoe wordt toon benen

Toning je benen betekent het verbeteren van de kracht van uw benen. Elke vrouw droomt van het hebben van sexy kijken afgezwakt benen maar velen gewoon niet weten hoe te beginnen de verwezenlijking ervan.

Plan uw regime. Niet alle mensen zouden overwegen om naar een arts voor het starten van een oefenprogramma. Echter, als je niet zeker bent van uw gezondheidstoestand, als u astma, artritis, pijn in de gewrichten, of als u medicijnen gebruikt om een ​​chronische aandoening is het sterk aan te raden om uw arts te raadplegen beheren. Uw arts is in staat om u te vertellen de fitness-programma dat ideaal is voor u en voor het verkrijgen van het resultaat dat u wilt bereiken. Als in het geval je niet denkt dat het bezoeken van een arts nodig is, kunt u ervoor kiezen om in te schrijven op een sportschool waar een instructeur is beschikbaar om te helpen en u te begeleiden tijdens de training of een specifiek programma dat je kunt doen thuis. Als u kiest voor het laatste, moet u bepalen welke oefeningen te doen, welke apparatuur of machines die u moet gebruiken, en hoe vaak je moet trainen.

Hoe wordt toon benen. Plan uw regime.
Hoe wordt toon benen. Plan uw regime.

Doe squats. Aangeduid als de koning van alle been oefeningen, squats opbouwen van spiermassa in de dijen, heupen en achterzijde. Kraakpanden zijn ook zeer effectief in toning de onderrug, schenen en kuiten. Wanneer u squats uit te voeren, is het raadzaam tot een volledige reeks te doen en parallel daaronder gaan voor het beste resultaat. Echter, net als elke vorm van lichaamsbeweging, kan kraakpanden leiden tot letsel bij onjuist gedaan. Je kan uitoefenen in de voorkant van de spiegel om je houding te observeren of iemand controleer uw formulier hebben. Het is belangrijk om een ​​bijna rechte positie om letsel bij de rugspieren of schijven.

Doe lunges. U kunt beginnen door op te staan ​​met je handen op je heupen, voeten ongeveer acht centimeter uit elkaar en je bovenlichaam rechtop. Stap voorwaarts met je rechtervoet en met je linkervoet op zijn plaats gehouden. Houd uw rug recht en buik strak en breng je lichaam lager totdat je linkerknie bevindt zich op slechts ongeveer drie centimeter van de grond. Duw uw rechtervoet in de vloer en ga terug naar uw uitgangspositie om hetzelfde te doen met je linkerbeen. Langzaam Voer deze oefening en doe ten minste drie sets van acht lunges voor elk been. Na een week kunt u opnemen barbell en / of halter lunges in uw routine. Lunges zijn geweldig voor toning benen en ook werken de achterzijde, heup flexoren, en kuitspieren.

Doe leg extensions. Leg Extension oefeningen te isoleren en op te bouwen de voorste dijspieren. U hebt een leg extension machine om deze routine of gewoon een stevige stoel plus gewichten uit te voeren als de machine niet beschikbaar is. Ga op de machine met uw termijn onder de gewatteerde bar. Houd uw rug ontspannen en u kunt de balken aan de zijkanten vast te houden met je handen voor ondersteuning. Uitstrekken hoog mogelijk dij contractie bereiken dan terug naar de beginpositie.

Er zijn vele andere been oefeningen die je kunt doen om gestemde benen te bereiken. Het is echter belangrijk op te nemen sommige cardiovasculaire training en goede voeding om de beste resultaten opleveren. Cardiovasculaire training kan worden lopen en rennen die u kunt buiten of op een loopband te doen. Hoewel cardio-oefeningen concentreren zich niet op toning je benen, zal de routine helpen bij het opbouwen van uw uithoudingsvermogen, dat is van groot belang voor het uitvoeren van andere vormen van oefeningen.