E2h

Hoe wordt spinale aanpassingen doen thuis

Ondanks problematische nek-en rugklachten

Ondanks problematische nek-en rugklachten, mensen nog steeds uitgesteld naar een chiropractor omdat planning beperkingen en exorbitante erelonen. De pijn blijft hangen gewoon, en het is een langzame, martelende ervaring. Echter, spinale aanpassing worden gedaan in het huis met een paar eenvoudige technieken.

Voordat het uitproberen van een van de woning technieken zijn echter in gedachten houden dat manipulatie van de wervelkolom is niet te lichtvaardig worden genomen. Chiropractoren ondergaan intensieve training om het risico van ernstig letsel te voorkomen. Dezelfde procedures voor spinale pijn kan leiden tot ernstige schade aan het zenuwstelsel of dislocatie en schade aan de spinale gewrichten. Voordat spinale aanpassing in huis, een arts raadplegen met betrekking tot de risico's. Niet alle lichamen zijn sterk genoeg om chiropractie procedures af te handelen. U wilt uw pijn te verlichten, niet verhogen.

Hoe wordt spinale aanpassingen doen thuis. Ondanks problematische nek-en rugklachten.
Hoe wordt spinale aanpassingen doen thuis. Ondanks problematische nek-en rugklachten.

De meeste chiropractors aanbevolen de volgende strekoefeningen voor spinale pijnbestrijding:

  1. Voorwaartse buiging. Er zijn twee manieren om dit stuk af te trekken. De eerste is door op te staan, dan buigen naar voren om uw tenen aan te raken. U kunt dit ook doen om rugpijn te verlichten terwijl u zit. Terwijl in je stoel, buig je romp, zodat je borst ligt plat op je knieën. Laat je armen hangen vrij uit hun kassen terwijl deze positie een paar tellen.
  2. Flamingo Stretch. Een eenvoudige vorm van spinale aanpassing gaat het om staande op een voet, als een flamingo. Neem uw andere voet met uw hand en til het achter je rug zo hoog als je kunt. Om de druk op uw zijden balans te brengen, kunt u dit proces herhalen met de voeten omgekeerd.
  3. Gekruiste armen. Deze positie zal strekken van de spieren van de schouders. Plaats een arm op je borst. Met de andere arm, pak de elleboog op je borst en trek hem naar de trekarm. Dit is goed voor rugklachten in de buurt van de schouderbladen.
  4. Hals Rekt. De eenvoudigste vorm van spinale aanpassing, gaat het langzaam rond je hoofd. Strek uw nek door zachtjes te trekken je hoofd met je hand naar links. Herhaal deze naar rechts en. Vergeet niet om zachtjes te doen dingen, het krijgen van te ruw met je nek kan uw wervelkolom beschadigen.
  5. Lower Back Twist. In een zittende positie, kruis je linkerbeen over het rechterbeen. Plaats uw rechter elleboog aan uw linkerhand buitenkant van de dij, en duw met je elleboog. Schakel zijkanten en herhalen. Dit zal helpen verlichten elke onderrug pijnen.

Houd in gedachten dat deze stukken zijn voor de preventie van problemen met de wervelkolom. Alle problemen die dat meer ernstige spinale aanpassing vereisen, zoals methoden die betrekking kraken je ruggengraat, zijn beter overgelaten aan professionele chiropractors. Startpagina technieken zijn ontwikkeld om licht voor een reden zijn - manipulatie van de wervelkolom is riskante zaak, en een verkeerde beweging kunt uw patiënt verlamd. Voor chronische rugklachten die niet kunnen worden ondervangen door deze eenvoudige stukken, uw beste inzet is nog steeds te zien een gerenommeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voor de diagnose en mogelijke spinale aanpassing.