E2h

Hoe wordt slapeloosheid verslaan zonder recept verkrijgbare geneesmiddelen

Iedereen die heeft geleden chronische (langdurige) slapeloosheid weet hoe verwoestende het kan zijn. Kan door psychologische factoren zoals angst of depressie veroorzaakt worden, en is ook geassocieerd met pijnlijke aandoeningen zoals reumatoïde artritis. Als je moe bent van staren naar het plafond voor uren 's nachts, ondanks het feit dat doodmoe, hier zijn enkele beproefde-n-geteste tips voor het krijgen van een goede nachtrust.

  1. Als je je maar kan vermijden, ga niet de route van voorgeschreven medicatie, vooral als je slapeloosheid is al een tijdje. Ondanks wat sommige mensen zullen je vertellen, slaaptabletten zijn gedragsmatig gewoonte-vorming, en komt uit hen wanneer u geweest bent op hen voor een langere periode van tijd kan zeer moeilijk zijn. Er zijn andere alternatieven.
  2. Vermijd alle stimulerende middelen: Het kan een stuk gevoeliger voor cafeïne dan je denkt. Zelfs een kopje koffie in de ochtend is aangetoond dat de tijd die het duurt om te slapen 's nachts beïnvloeden. Als je een zware koffie of thee drinker, spenen jezelf over een periode van een week. En vergeet niet dat cafeïne schuilt in vele plaatsen, waaronder veel frisdrank en over-the-counter medicatie. U kunt last terugtrekking hoofdpijn, maar het zal de moeite waard. Vermijd ook alcohol en sigaretten 's nachts.
  3. Bepaal wat de ideale tijd is voor u naar bed te gaan is elke nacht, en hou je eraan, zelfs als je niet moe op een bepaalde avond. Routine is essentieel als je streeft naar slapeloosheid te overwinnen.
  4. Een concept van de zogenaamde "slaaphygiëne" is van vitaal belang. In wezen betekent dit dat na een routine die is ontworpen om je hersenen te trainen om in slaap te vallen op natuurlijke wijze. U wilt deelnemen aan activiteiten die je kunt vinden te ontspannen. Bijvoorbeeld, als u van plan bent om te gaan slapen om 11 uur, trek je een warm bad een uur eerder, en maak jezelf een kopje kruidenthee (bij voorkeur kamille, die slaap-inducerende eigenschappen heeft).
  5. Licht geparfumeerde kaarsen in de badkamer, en in uw slaapkamer. Strooi een druppel lavendelolie op je kussen. Zorg ervoor dat uw slaapkamer is op een comfortabele temperatuur.
  6. Doe een paar druppels ontspannende, slaap-inducerende etherische oliën in het bad, zoals lavendel en roos. Geniet in het bad voor zo lang als je comfortabel bent, ga dan verder met uw "ritueel." U kunt genieten van zetten body lotion op, of het dragen van fris gewassen katoenen pyjama. Wat je ook besluit te nemen in uw "ritueel", zorg ervoor dat je het elke nacht, en in dezelfde volgorde.
  7. Als u wilt luisteren naar muziek terwijl u geniet, zorg ervoor dat het kalmerende ... niet Eminem of de Stones.
  8. Als je in bed, lezen voor niet langer dan een 1/2 uur, en ervoor te zorgen dat je iets licht te kiezen. Geen psychologische thrillers, detectives, of non-fictie. Geniet van iets "pluizige", die niet vereisen geen zware denken.

Hoe wordt slapeloosheid verslaan zonder recept verkrijgbare geneesmiddelen. Als je je maar kan vermijden.
Hoe wordt slapeloosheid verslaan zonder recept verkrijgbare geneesmiddelen. Als je je maar kan vermijden.

Het kan tot 2 weken voordat u begint met het zien van resultaten, maar volharden. Uw lichaam zal u dankbaar zijn.