E2h

Hoe wordt sinus - infectie te genezen

Hoofdpijn

Hoofdpijn? Druk achter de ogen? Geblokkeerde neus? Vermoeidheid? Dit zijn slechts enkele van de meest uitgesproken symptomen van een sinus infectie, ook wel sinusitis. Als je jezelf lijdt aan deze kwaal, hier zijn enkele manieren om te gaan:

Neem een decongestivum of antihistamine. Een decongestivum, zoals de naam al aangeeft, werkt te krimpen de neusholte van de gezwollen bloedvaten, die dan resulteren in de lucht die door soepeler. Decongestiva komen in de vorm van pillen en neussprays, vermijd het gebruik van een neusspray voor meer dan drie dagen, omdat dit kan ertoe leiden dat u te sterk afhankelijk geworden op dit punt.

Antihistaminica blokkeren de oorzaak van de sinus infectie

Hoe wordt sinus - infectie te genezen. Neem een decongestivum of antihistamine.
Hoe wordt sinus - infectie te genezen. Neem een decongestivum of antihistamine.

Antihistaminica blokkeren de oorzaak van de sinus infectie. Omdat antihistaminica hebben de neiging om slaperigheid veroorzaken, is het best om ze 's avonds voor het slapen gaan. Neem geen antihistaminica als u kalmerende middelen of antidepressiva.

Bovendien kan uw arts u met een antibioticum

Bovendien kan uw arts u met een antibioticum. In dit geval, bedenk dan dat het is zeer, zeer belangrijk dat u de dosering en medicatie schema religieus te volgen. Weet dat als je niet naar behoren rekening antibiotica, is er een grote kans dat er een aanzienlijk aantal ziekteverwekkende bacteriën links die een weerstand zal ontwikkelen om de antibiotica. Dit zou kunnen leiden tot de dood.

Drink veel vloeistof. Water

Drink veel vloeistof. Water, vruchtensappen, warme thee en soep zal verdunnen congestie te helpen, en zal u helpen voorkomen dat het risico op het krijgen van uitgedroogd. Niet te vergeten dat het drinken van water is altijd goed voor je lichaam. Anderzijds, Drink crèmes, melk of zuivelproducten (omdat ze de neiging om congestie te verhogen).

Antihistaminica blokkeren de oorzaak van de sinus infectie. Drink veel vloeistof.
Antihistaminica blokkeren de oorzaak van de sinus infectie. Drink veel vloeistof.

Laat stoominhalatie. Inademen van stoom is effectief bij het openen van uw sinussen voor een betere luchtstroom. Om dit te doen, kunt u gebruik maken van een stoom-vaporizer, als je niet een te hebben in huis, kon je warm water gewoon plaats in een kom en adem de stoom die stijgt. Als je wat appelazijn, kunt u toevoegen in het water voor betere resultaten.

Breng warme packs op je gezicht en neus. Door dit te doen zal helpen verlichten uw ongemak, te helpen bij het openstellen van neusholten en helpen verbeteren de circulatie in je sinussen. Het is aanbevolen dat u de warme pak van toepassing zijn op uw gezicht gedurende vijf minuten, drie keer per dag.

Probeer natuurlijke remedies. Als alternatief voor commerciële geneeskunde, je zou kunnen proberen beproefde en geteste natuurlijke remedies die zou verlichten de symptomen van de veiligere manier. Een van deze natuurlijke remedie je zou kunnen proberen is appelazijn verdund in een glas water. Drink dit in een teug leeg, en doe dit drie keer per dag gedurende vier tot zes dagen. Het moet duidelijk de symptomen in ongeveer twee dagen, als er geen merkbare verbetering optreedt, stop deze behandeling.

Laat uw lichaam. Alsjeblieft, doe jezelf een plezier en laat je lichaam rusten gedurende de tijd dat u de sinus-infectie symptomen. Jezelf dwingen om te blijven werken zal falen je op de lange termijn, omdat dit zal alleen leiden tot de symptomen langer duren.


Vergeet niet, het is erg belangrijk dat je je lichaam de tijd om te genezen, en met de juiste wijze van behandeling, moet je terug op je voeten in een mum van tijd. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!