E2h

Hoe wordt sinus congestie te wissen

Als je ooit had verkoudheid

Als je ooit had verkoudheid, dan weet je hoe vervelend een verstopte sinus is. Het maakt ademen moeilijker en je hoofd voelt zwaar en gevuld met slijm. In extreme gevallen, de toename druk in het gebied van je voorhoofd en de ogen maak je hoofdpijn. Gelukkig zijn er een aantal natuurlijke en niet-natuurlijke manieren die u kunt doen om sinus congestie te behandelen, ongeacht of het werd veroorzaakt door verkoudheid, allergieën, of sinusitis. Hier zijn ze;

  • Neem decongestiva. Dit zijn over the counter drugs, dat de slijmvliezen slinken en zorgen voor een bijna onmiddellijke verlichting van sinus ontlasten. Het kan oraal of inwendig gebruik. Vanwege de anti-histamine gehalte, orale decongestiva een persoon slaperig. Een ander nadeel van het gebruik van decongestiva is dat zodra de medicatie is uitgewerkt, verlichting van de symptomen afneemt ook. Aldus wordt ononderbroken inname van de decongestivum nodig symptoom beheren.
  • Adem in stoom. Dit is een natuurlijke manier van het opruimen van de sinus en wordt vaak voorgeschreven aan kinderen die verkouden zijn. Neem een ​​grote kom of bak gekookt water en situeren het gezicht een paar centimeter van de stoom. Met behulp van een badhanddoek, bedek het hoofd en de kom. De patiënt zal inhaleren de stoom, die de slijmvliezen los te maken en het gemakkelijker maken om te ademen. Voor extra verlichting, doe er een paar druppels eucalyptus of lavendel essentiële olie op de kom met water.
  • Wis uw sinus. Dit is een andere natuurlijke manier van het opruimen van de sinus. Krijg een pipet en vul deze met een mengsel van warm water en zout. Kantel je hoofd boven de gootsteen. Haal diep adem in te houden en is als het loslaten van de water en zout oplossing voor uw neusgat. U weet dat u dit goed doet als het water komt uit het andere neusgat. Doe dit vijfmaal het neusgat vrij is van de congestie. Doe hetzelfde met het andere neusgat.
  • Wijzig uw dieet. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die sinus congestie verergeren, dus voorkomen dat ze als je verkoudheid of allergische rhinitis. Eerst en vooral, vermijd zuivelproducten zoals melk, yoghurt en kaas. Zuivelproducten zijn bekend slijm verdikkingsmiddelen. Vermijd ook zware vlees en voedsel met veel van verwerkte suiker.
  • Drink op. Wanneer u verkoudheid hebben, is er geen ontkomen aan de overbelaste sinus podium. Dus aan het begin, drink veel water en vruchtensappen. Dit zal helpen om het slijm dun en maken het makkelijker voor u om het af te blazen. Houd een fles water bij de hand te allen tijde en drinken wanneer je kunt om het slijm vloeibaar te maken.
  • Heb hete kippensoep. Ooit afgevraagd waarom ouders maken je eet kippensoep als je verkoudheid of griep? Het is omdat de knoflook en de peperige smaak van de soep helpt los te maken van de congestie. Niet te vergeten dat de stoom die uit de soep ook helpen verlichten de congestie.

Hoe wordt sinus congestie te wissen. Als je ooit had verkoudheid.
Hoe wordt sinus congestie te wissen. Als je ooit had verkoudheid.

Wanneer u een verstopte sinus hebben, probeer dan de natuurlijke manieren van verlichten van de aandoening die als eerste voordat je naar de dichtstbijzijnde apotheek van sommige decongestiva. U zult merken dat er veel voordelen aan het gebruik van natuurlijke methoden van genezing dan popping pillen.