E2h

Hoe wordt ringworm te behandelen zonder recept

U kunt ringworm contract gemakkelijk deze dagen sinds de schimmel waardoor het gemakkelijk kan verspreiden van een persoon naar de andere. De schimmel kan worden overgebracht door het gebruik van openbare voorzieningen zoals douches, het delen van persoonlijke dingen zoals handdoeken en dergelijke. Daarom is het niet meer een verrassing als je See ringworms het ontwikkelen van op uw huid. Als dit bij u gebeurt, wees maar niet bang dat veel. Het behandelen van ringworm is bijna net zo makkelijk als het oplopen van de schimmel. In feite, zelfs zonder voorschrift, kunt u de behandeling van dit zonder veel moeite. Hier, kijk dan op deze tips bij de behandeling van ringworm, zelfs zonder voorschrift:

  • Wrijf de knoflook op de aangetaste huid. Knoflook is een bekend kruid dat van nature schimmel vecht op de menselijke huid. Met behulp van de knoflook in de behandeling van ringworm is eenvoudig. U kunt tape een klein stukje knoflook op uw ringworm 's nachts. Deze methode kan behandelen uw ringworm in de tijd slechts drie tot vijf dag. Echter, als je een gevoelige huid hebt en u zich zorgen maakt over het krijgen van knoflook verbranden, puree een teentje knoflook en de olie met behulp van wattenstaafje om de ringworm rond twee of drie keer per dag te wrijven. Dit zal u helpen ringworm te behandelen in ongeveer twee weken.
  • Wrijf zwarte walnoot olie op de ringworm. Dit soort olie wordt op grote schaal beschikbaar in de meeste voeding winkels. Geef de ringworm twee of meer druppels olie en wrijf de olie op royaal. Doe dit dagelijks tot het moment dat u merkt dat de ringworm is aan het veranderen van uiterlijk. De ringworm wordt wit en dan uiteindelijk verdwijnen.
  • Overweeg het gebruik van alcohol om ringworm te behandelen. Gebruik wattenstaafje ontsmettingsalcohol toepassing zijn op uw ringworm. De alcohol is bekend dat de ringworm drogen snel en onmiddellijk stoppen de verspreiding.
  • Gebruik aloë plant om ringworm te behandelen. De verse blad van de Aloe bevat een gel die effectief kan genezen ringworm. Het is bekend om uit een koelend effect op de aangetaste huid en vermindert irritatie en geneest de uitslag. Als u niet kunt vinden een aloë plant, overweeg dan de aanschaf over-the-counter crèmes met aloë.
  • Gebruik tea tree olie bij de behandeling van ringworm. Direct Breng de olie op uw huid waar ringworm aanwezig is. Het heeft schimmelwerende eigenschappen die goed werken bij de behandeling van ringworm. Terwijl de tea tree olie behandelt de ringworm, het voorkomt ook pus en blaren uit ontwikkelingslanden op de ringworm.
  • Overweeg het gebruik van honing en kurkuma. Meng gelijke hoeveelheden van honing en kurkuma voor de behandeling van ringworm. Breng het op de aangedane huid dagelijks. U kunt ook overwegen om het mengsel oraal. Vaak geeft op precies dezelfde resultaten.
  • Gebruik rauwe papaya op de ringworm. Papaya bevat een enzym dat effectief kan doden schimmel waardoor de ringworm. Vandaar dat het aanbrengen van een rauwe plakje papaya op de ringworm is een goede behandeling optie. Na 15 minuten van de applicatie, was uw huid met warm water.


Hoe wordt ringworm te behandelen zonder recept. Wrijf de knoflook op de aangetaste huid.
Hoe wordt ringworm te behandelen zonder recept. Wrijf de knoflook op de aangetaste huid.

Er zijn echt heel wat behandelingen voor ringworm zelfs zonder gebruik van voorgeschreven medicijnen van professionals. Echter te noteren op slechts een van de behandelingen proberen tegelijk. Als u twee of meer behandelingen, dan kunt u uiteindelijk gewoon irritatie van de huid verder. Als u hebt geprobeerd alles en de ringworm niet weggaat of groter en groter, raadpleeg dan een arts.