E2h

Hoe wordt reiki te gebruiken met planten

Je hebt misschien gehoord van Reiki pas relatief recent

Je hebt misschien gehoord van Reiki pas relatief recent. Reiki is echter een boeddhistische spirituele praktijk die werd ontwikkeld zo ver terug als de vroege jaren 1920. In eenvoudige termen, Reiki is een vorm van alternatieve geneeskunde die werkt met het principe dat de fysieke, mentale, emotionele en / of spirituele genezing kan worden overgedragen van de palmen van de handen van een Reiki beoefenaar in de richting van de entiteit die moet worden genezen. Afgezien van de mens, wordt Reiki beweerd dat ook effectief zijn met het bevorderen van de groei van planten. Hier zijn enkele van de essentiële richtlijnen om te onthouden voor het gebruik van Reiki met planten:

  • Ken de drie pijlers van Reiki voor healing te nemen van kracht wordt, Reiki-behandelaars eerste training drie pijlers:. Gassho, Reiji-ho, en Chiryo. Gassho is een staat van meditatie waarin de beoefenaar plaatst beide handen samen. Reiji-ho is wanneer de beoefenaar begint te verbinden met Reiki energie, hij verzoeken om het aan door zijn lichaam stromen via de kruinchakra, ga door het hart chakra, en dan stromen door zijn handen. De Reiki energie zal naar verwachting stromen door het lichaam van de beoefenaar drie keer.

    Tijdens Reiji-ho, zal de beoefenaar bidden ook voor het herstel van de persoon / entiteit om genezen te worden. Ten slotte zal de beoefenaar houdt beide handen (met de handpalmen naar elkaar toe) naar het gebied tussen zijn wenkbrauwen. Tegelijkertijd, zal hij bid exact die zijn handen naar het juiste deel van de entiteit die genezing nodig.

    Tot slot, tijdens Chiryo, de beoefenaar zal zijn dominante hand op zijn kroon chakra en wacht op feedback (of Hibiki) om zijn handen te leiden naar het deel van het lichaam dat moet worden genezen.

  • Weet hoe reiki toedienen aan planten. Evenzo, kan een arts of genezende kracht ki dragen aan planten. Na de aanbevolen stappen hierboven beschreven, kan je beginnen met het plaatsen van uw handen op de wortels van de planten, langzaam laat uw handen omhoog het lichaam van de plant, het visualiseren van energie wordt opgesteld om het.
  • Dien reiki om zaden. Je kunt ook vroeg beginnen met het toedienen van Reiki zelfs om zaden op het punt om te worden geplant. CUP de zaden in je handen, en visualiseer energie reizen van uw handpalmen naar het zaad. Als je gaat om te planten zaailingen, kunt u ook kom vormt het in je handen en visualiseer ki te gaan tot het uit je handen ook.
  • Gebruik reiki op de bodem. Afgezien van het aanraken van de plant, kunt u ook zweven je handpalmen een paar centimeter van de grond waar u plaats de planten. Dit wordt verondersteld om de bodem meer bevorderlijk groeiende planten.
  • Praat met planten. Het is ook van mening dat, afgezien van het overbrengen van energie uit de palmen van je handen naar de planten, je kon ook energie geven aan uw planten door met hen te praten regelmatig.


Daar heb je het

Hoe wordt reiki te gebruiken met planten. Ken de drie pijlers van reiki.
Hoe wordt reiki te gebruiken met planten. Ken de drie pijlers van reiki.

Daar heb je het! Dit zijn enkele van de manieren waarop u zou kunnen reiki gebruiken met planten. Weet dat, maar het is niet schadelijk voor deze techniek proberen nu en dan zijn er veel controverses rond de effectiviteit van Reiki. De beste manier is misschien wel om de plant de reguliere zorg en het onderhoud die u normaal zal hen geven, toediening van Reiki zal louter een extra bonus, iets dat geeft je een excuus om meer tijd door te brengen met uw planten. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!