E2h

Hoe wordt proteïnurie te behandelen

Nieren zijn van vitaal belang, omdat ze het scherm en het filter teveel agenten of ongewenste componenten in je bloedstroom. Elke storing in de filtering functies van de nieren kan worden dodelijk zijn als niet vroeg behandeld. Een van de overtollige middelen die de nier filters is het eiwit in ons bloed. Wanneer de nieren niet aan deze filteren, zult u bemerkt bloed in uw urine. Deze ziekte wordt proteïnurie. Als u last een, hieronder zijn manieren over hoe om het te behandelen.

  • Lessen zoutinname. Vergeet niet dat wanneer je proteïnurie, uw probleem is niet alleen het bloed dat wordt geleverd met de urine. U zult ervaren zwelling ook. Cure deze zwelling door ervoor te zorgen dat je lichaam gehydrateerd houden. Het verminderen uw zoutinname kan helpen uw lichaam te behouden zich het recht voor hydratatie, omdat zout in feite vermindert uw lichaam het water.
  • Houd een lage bloeddruk. Behandeling van uw hoge bloeddruk zou een goed uitgangspunt voor de behandeling van uw proteïnurie omdat deze ziekte is, de meeste van de tijd, vergezeld van een hoge bloeddruk. Dit omdat een hoge bloeddruk grote invloed op de capaciteit van de nier te filteren het eiwit in het bloed. Met andere woorden, behandeling van hoge bloeddruk is een manier om proteïnurie behandelen.
  • Lessen uw eiwitinname. Je nieren zijn al problemen met het filteren van eiwitten uit het bloed. Plaats dit probleem niet verergeren door het nemen van meer eiwit. Gevoeliger zijn voor de soorten voedsel dat je, eet met name op het eiwitgehalte van dergelijke levensmiddelen. U kunt de National Kidney Foundation site om menu's die u kunnen helpen verminderen uw eiwitinname te zien.
  • Adres urineweginfectie (UTI) vraagstukken. UTI eigenlijk uw proteïnurie verlengt. Dit komt omdat een persoon die UTI is gevoeliger voor de mogelijkheid van verspreiding van bacteriën. De behandeling van uw UTI zou een andere manier van behandelen van proteïnurie zijn.
  • Behandel uw bloedsuiker problemen. Zet er rekening mee dat problemen in de bloedsuikerspiegel en proteïnurie medisch zijn aangesloten. Als u lijdt aan diabetes, moet u effectief aan te pakken suiker problemen. Houd uw bloedsuikerspiegel onder controle. Hoewel dit, zou je ook in staat om uw proteïnurie te controleren.
  • Raadpleeg een arts over de mogelijkheid van het gebruik van angiotensine-converting enzyme (ACE) naar uw proteïnurie te behandelen. Dit zijn remmers gebruikt om relatief verlagen eiwit in de urine. U kunt dit gebruiken om uw proteïnurie te behandelen. Maar vergeet niet tot zelfmedicatie. Altijd eerst contact op met uw arts voordat u probeert deze.
  • Lees meer over beta-blokkers. Bèta-blokkers, zoals ACE, hebben ook de capaciteit om trim van het eiwit niveaus in de urine. Maar niet alleen dat, beta-blokkers hebben ook de capaciteit om uw nieren te versterken om afval te filteren beter. U kunt dit om u te helpen de behandeling van uw proteïnurie. Nogmaals, neem dit niet zelf en zonder deskundig advies van uw arts.
  • Minor proteïnurie. Proteïnurie hoeft niet altijd te worden behandeld. Als het niet ernstig zou geen behandeling nodig. Dit komt omdat minor proteïnurie kan veroorzaakt worden door ernstige stress of uitdroging.

Nieren spelen belangrijke functies in ons lichaam systeem

Hoe wordt proteïnurie te behandelen. Houd een lage bloeddruk.
Hoe wordt proteïnurie te behandelen. Houd een lage bloeddruk.

Nieren spelen belangrijke functies in ons lichaam systeem. Een van deze functies te filteren de overmaat eiwit in ons lichaam. Als u last proteïnurie, volg de genoemde stappen om het te behandelen.