E2h

Hoe wordt post - traumatische stress - stoornis te behandelen met psychotherapie

Ongevallen

Ongevallen, gewelddadige persoonlijke aanvallen, militaire strijd, en rampen zijn enkele van de gebeurtenissen in het leven, dat Post-traumatische stress-stoornis kan leiden tot een heleboel mensen. Hoewel behandeling mogelijk is, is het vaak moeilijk omdat de patiënt nodig is om te praten over de situatie zelfs hij is de ernstigste situatie van zijn trauma. Dit geldt vooral bij het spreken van psychotherapie. Maar toch, deze behandeling optie is een van de meest effectieve manier van omgaan met PTSS. Hier is hoe psychotherapie wordt gebruikt bij de behandeling van PTSS:

  • Overweeg cognitieve therapie bij de behandeling van PTSS. Het is belangrijk dat je alleen bezighouden met een gekwalificeerde en vertrouwde cognitieve therapie specialist. U kunt uw persoonlijke arts om een ​​verwijzing bij het zoeken naar een specialist. Zodra sessie is gestart, zal de therapeut begeleidt u bij het aanvaarden en begrijpen van het geval dat uw aandoening veroorzaakt. Op deze manier zal je perceptie veranderd worden en zo het trauma zal verdwijnen.
  • Neem je medicijnen zoals voorgeschreven door de cognitief therapeut. De specialist kan voorschrijven u nodig medicijnen die beter helpen bij de behandeling van de aandoening. Zorg ervoor dat u het recept en instructie, zoals bepaald door de therapeut.
  • Overweeg cognitieve gedragstherapie bij de behandeling van PTSS. Dit is een andere vorm van psychotherapie die is bekend om te helpen in het omgaan met PTSS. Dit is iets anders dan cognitieve therapie, omdat deze impliceert de toepassing van uw nieuw begrip aan uw gedrag.
  • Volg de noodzakelijke gedragsverandering strategieën volgens de instructies van de therapeut. Uw therapeut zal raden u aan om uw gedragspatronen te wijzigen om voor u om te gaan met de aandoening. Zorg ervoor dat u alles, want als je dat niet doet, de therapie zal niets anders dan nutteloos voor jou zijn.
  • Meld je gaat door naar de therapeut. Zorg voor een goede communicatie met de therapeut, zodat u kunt rapporteren geslaagde en mislukte strategieën. Dit zal helpen de therapeut om nieuw gedrag strategieën die gemakkelijker zal zijn en meer succes voor u op basis van hoe je omgaan met het probleem op dit moment uit te werken.
  • Overweeg exposure therapie bij de behandeling van PTSS. Dit soort psychotherapie stelt u bloot aan de werkelijke herinneringen en ervaringen in de traumatische gebeurtenis, zodat u uw angst en stress te confronteren. Een psychotherapeut zal u begeleiden in het omgaan met de herinneringen op een positieve manier om u te helpen de behandeling van PTSS.
  • Overweeg nieuwe technieken van psychotherapie bij de behandeling van PTSS. Uw psychotherapeut kan u andere technologieën in het helpen van je opzij te behandelen PTSS van de drie therapieën hierboven vermeld. Dit is vaak het geval als de traditionele psychotherapie methoden lijken niet te werken voor uw voordeel. Enkele van de meer moderne psychotherapie opties omvatten virtuele en geïntegreerde realiteit en EDMR of oogbeweging desensibilisatie en opwerking.
  • Volg alleen medicijnen zoals bepaald door de psychotherapeut. Het feit dat je te maken hebt met een professionele betekent dat je niet moet alle wagen zelf in het kiezen van de medicijnen die u moet nemen bij de behandeling van de aandoening. Alleen verwijst naar de authentieke recepten van uw psychotherapeut om ervoor te zorgen dat u niet uw aandoening verergeren in het einde.


Hoe wordt post - traumatische stress - stoornis te behandelen met psychotherapie. Overweeg cognitieve therapie bij de behandeling van PTSS.
Hoe wordt post - traumatische stress - stoornis te behandelen met psychotherapie. Overweeg cognitieve therapie bij de behandeling van PTSS.

De PTSS is zeker een situatie die niemand zal willen worden vastgebonden in voor zo lang. Zelfs na traumatische gebeurtenissen, moet het leven voort te zetten. Derhalve behandelen van de stoornis moet meer ernstige gevolgen in het leven van de patiënt te vermijden. Dankzij psychotherapie opties, is het altijd mogelijk om de nederlaag van de trauma en stress aanhangig gemaakt door een bedreigende situatie die kan worden geworpen voor jou.