E2h

Hoe wordt obesitas te bestrijden

Obesitas is de Europese gezondheidscrisis

Obesitas is de Europese gezondheids-crisis. Meer dan een derde van de bevolking zwaarlijvig is. Typ het woord "obesitas" in een zoekmachine en meer dan 34 miljoen resultaten worden aangeboden.

Er zijn manieren om obesitas te bestrijden. Soms heb je hulp nodig en kan niet alleen te doen - als je het gevoel overweldigd en moet uitgebreid advies, adviseer ik u bezoek Vet verlies site die veel succes hebben gevonden met. Negeer de naam "Fat Loss 4 Idiots," omdat het programma aanzienlijk kunnen helpen.

Hoe wordt obesitas te bestrijden. Sleep zeven tot negen uur per nacht.
Hoe wordt obesitas te bestrijden. Sleep zeven tot negen uur per nacht.

Begin met het opnemen van deze stappen in je dagelijks leven.

  1. Beginnen te bewegen. Ga uit bed en van de bank af. Gewoon beginnen met bewegen. Loop rondjes rond uw woonkamer of tempo van uw slaapkamer naar de badkamer. Het maakt niet uit wat je doet, zolang je in beweging en actief bezig zijn.
  2. Sleep zeven tot negen uur per nacht. Studies hebben aangetoond een verband tussen mensen met obesitas en gebrek aan slaap. Laat de tijd in uw planning voor voldoende hoeveelheden van de slaap, zodat je lichaam kan rusten. Als je uitgeput of slaap beroofd, je lichaam vertraagt je stofwisseling als onderdeel van het overlevingsinstinct. Door niet te slapen, ben je signalering uw lichaam te vertragen.
  3. Drink veel water. Water brandstoffen het lichaam en helpt de spijsvertering. Een dieet of lichaamsbeweging plan moet bestaan uit een dagelijks waterverbruik.
  4. Snijd calorieën. De belangrijkste manier om gewicht te verliezen is te snijden calorieën. De meeste fad diëten, ongeacht wat ze je aanraden te elimineren, zijn echt over het verlagen van je calorie-inname.
  5. Koken thuis. Uit eten voegt meer calorieën en vaak vet om maaltijden dan dezelfde gerechten die bereid zijn thuis. Door het koken van uw eigen maaltijden, kunt u het vetgehalte en de portiegrootte.
  6. Neem contact op met uw arts. Als je zwaarlijvig bent, hebt u mogelijk een aantal andere gezondheidsproblemen zoals diabetes, pijn in de gewrichten, hoge bloeddruk, artritis en slaapapneu. Raadpleeg uw arts om te bepalen of deze een punt van zorg en om ervoor te zorgen dat u gezond genoeg om een beperkt dieet of lichaamsbeweging plan te starten.
  7. Verkrijg de familie betrokken. Het nemen van controle over je gewicht is moeilijk te doen op uw eigen. Als uw familie is ook obesitas of overgewicht, krijgen ze begonnen op de goede weg met je mee. Werk samen om uw eten plan te wijzigen en de activiteit toe te voegen aan je leven.
  8. Oefening regelmatig. U zette zich in beweging in het begin van dit proces. Nu u de stappen twee begonnen door middel van zeven, moet je bereid zijn om oefening toe te voegen aan uw routine. Start langzaam en op te bouwen naar twintig tot dertig minuten lichaamsbeweging per dag. Voeg cardiovasculaire activiteiten en gewicht-dragende oefening om vet te verminderen, spieren op te bouwen en een gezonder lichaam te creëren.
  9. Zoek een groep uit de gemeenschap. Veel gemeenschappen hebben programma's ter bestrijding van obesitas. Ze kunnen worden lopen uitdagingen, gewichtsverlies uitdagingen of voeding cursussen. Neem contact op met de lokale GGD voor informatie over lokale aanbod. Door betrokken te raken in uw gemeenschap, vindt u ondersteuning en motivatie om obesitas te bestrijden.

De strijd tegen obesitas kan niet zomaar worden gewonnen

De strijd tegen obesitas kan niet in een nacht worden gewonnen. Door het plegen van om gewicht te verliezen en gezond te krijgen, zal je beginnen met het proces. Volg deze stappen en u zal worden gewapend tegen obesitas.