E2h

Hoe wordt MS te voorkomen

Multiple sclerose of MS zoals het genoemd in de medische wereld

Multiple sclerose of MS zoals het genoemd in de medische wereld, is een ziekte die gebruikelijk is aanval op het centrale zenuwstelsel van het lichaam. Bijzonder is een bekende auto-immuunziekte die verschillende neurologische en lichamelijke symptomen zoals hoofdpijn en migraine, geheugenverlies, onverklaarbare pijn in de zenuwen, chronische vermoeit en het onvermogen om helder te denken kunnen veroorzaken. Terwijl de medicatie ter voorkoming en behandeling van deze ziekte is gemeengoed geworden en gemakkelijk in de handel verkrijgbaar, kunt u vergroten uw preventieve maatregelen nemen tegen deze bepaalde ziekte door middel van deze praktische tips.

  • Ontvang uitgecheckt duidelijk., Als je last krijgt van deze symptomen al een tijdje nu, zou het beste ding dat je moet doen is om een arts te bezoeken en zelf de diagnose te krijgen. Een reeks van tests zoals een MRI, bloed werken en cerebrospinale analyse nodig zijn. In feite zou het verstandig zijn om dit een jaarlijkse gewoonte of u de symptomen of niet vertonen. Het krijgen van een arts om u kijken op is altijd de beste manier om het even welk type van de ziekte te voorkomen, laat staan ​​multiple sclerose.
  • Meer koffie graag. Recente studies hebben aangetoond dat cafeïne, die in grote hoeveelheden per dag, sterk kan het lichaam weerstand tegen multiple sclerose beïnvloeden. Technisch gezien zijn ongeveer 8 kopjes of meer per dag van cafeïne gevulde dranken zoals cola, koffie en thee aan te raden om efficiënt te voorkomen MS. Nu, uiteraard, zal de inname van deze hoeveelheid ongezond zijn als te veel van het goede is altijd slecht. U kunt echter elke dag genoegen nemen met ongeveer 2 tot 3 kopjes. Dit zou op zijn minst u voorzien van enige bescherming tegen MS.
  • Verhoog vitamine D-inname, zeker weten. Je kunt eenvoudig je risico's van MS te verminderen met ten minste 35 procent als u handhaven van een vitamine D-rijk dieet. Studies hebben aangetoond dat de kans op MS geknipt aanzienlijk lager wanneer een persoon ruim verbruikt grote hoeveelheden vitamine D per dag. Groenten en fruit en vis en zuivel worden ten zeerste aanbevolen voor uw dieet. Misschien wilt u uw dieet aan te vullen nog meer door het nemen van commercieel vervaardigd vitamine D capsules ook.
  • Anticonceptie is goed. Volgens sommige studies, het gebruik van orale anticonceptie of anticonceptie kunnen de risico's aanzienlijk verminderen voor vrouwen. Dit is te wijten aan het feit dat hoe hoger het niveau oestrogeen beter immuunsysteem heeft u. Dus, als je een vrouw bent, overweeg dan het nemen van de pil regelmatig. Het zal niet alleen verhogen uw niveau van oestrogeen, maar het zal je ook helpen bij gezinsplanning.
  • Verminder de consumptie van specifieke soorten levensmiddelen. Volgens de experts, kan maïs, haver, tarwe, gerst en andere granen bij te dragen tot de risico's van aanbestedende MS in uw systeem. Dus, wordt voorgesteld om uw inname te verminderen van deze soorten voedsel. Vervang deze soorten voedsel met meer rundvlees, gevogelte en zuivel als deze kunnen de kans op MS ontwikkeling te verminderen.


Hoe wordt MS te voorkomen. Ontvang uitgecheckt duidelijk.
Hoe wordt MS te voorkomen. Ontvang uitgecheckt duidelijk.

Nu, een aantal van de tips hier vermeld zijn enigszins agressief en moeten worden genomen met een soort van gezond verstand. Bijvoorbeeld overdosering met cafeïne en vlees kunt u worden blootgesteld aan andere risico's opzij MS. Dus, zorg ervoor om dingen in perspectief als het gaat om de uitvoering van deze preventieve maatregelen.