E2h

Hoe wordt lupus te behandelen met homeopathische geneesmiddelen

Er zijn andere alternatieven voor de behandeling van lupus

Er zijn andere alternatieven voor de behandeling van lupus. Er is echter geen garantie dat deze middelen geneest de ziekte. Homeopathisch middel wordt vaak eespecially gebruikt door patiënten die niet al te enthousiast over chemische stoffen en de bijwerkingen van de traditionele geneeskunde. Voordat u op een van deze alternatieven, zorg ervoor om te overleggen met uw arts. Het is belangrijk om duidelijk met uw arts om ervoor te zorgen dat uw gekozen homeopathische niet meer kwaad doen.

Hoe wordt lupus te behandelen met homeopathische geneesmiddelen. Goede voeding als een veilige remedie.
Hoe wordt lupus te behandelen met homeopathische geneesmiddelen. Goede voeding als een veilige remedie.

  • Goede voeding als een veilige remedie. De eenvoudigste homeopathisch middel is om te eten voedsel, in het bijzonder degenen die zwavel, die helpt bij het verhogen van de calcium in je lichaam te hebben. Houd voedsel zoals uien, knoflook, eieren, volkoren, vis, bladgroenten, ananas, fruit en olijfolie in de koelkast. Deze items zijn gezond voor u en uw conditie terwijl het relevant dat je wegblijft van zuivelproducten, groene paprika's, tomaten, rood vlees en aardappelen, die kan verergeren de symptomen.
  • Prick jezelf. Acupunctuur helpt tegen veel pijn, pijn en ongemak. Ga naar een licentie acupuncturist om de behandeling gedaan. Dit helpt om lupus patiënten comfortabeler, omdat het verlicht de patiënt van pijn en pijn, evenals verbetert de circulatie van het bloed. Wees ervan bewust dat acupunctuur niet toveren in een keer. Je moet terug te gaan voor een aantal behandelingen om volledige resultaten te zien.
  • Kruiden-behandeling. Iedereen weet kruiden zijn erg goed voor het lichaam. Bijna alles komt in kruid versies tegenwoordig, met inbegrip van shampoo, hoest geneeskunde en dergelijke. Ook plantaardige ingrediënten zijn gezond om te gebruiken als homeopathische behandelingen. Sommige ingrediënten die je kunt gebruiken zijn: alfalfa, lijnzaadolie, yucca, rode klaver, Cat's Claw en zoethout. Kruiden helpen om patiënten, die helpen om de symptomen te verlichten ontgiften.
  • Krijg in vorm. De oefening is een andere all-natuurlijke behandeling die u kunt doen om te helpen een leven van lupus makkelijker voor je te maken. Echter, aangezien lupus patiënten wordt geadviseerd om de stress niveau laag te houden, overleggen met uw arts met betrekking tot de aard van de oefening die u kunt krijgen in. Het is ook belangrijk om veel rust te bouwen uw weerstand. Houd ontspannen door kaarsen of olie geuren die kalmerend.
  • Alternatief voor chemicaliën. Lupus patiënten zijn meestal gedoteerd op steroïden of pijnstillers om te helpen de ziekte symptomen te beheersen. Er zijn andere alternatieven die u kunt nemen als u niet vertrouwd bent Downing geneeskunde dag na dag. Bijvoorbeeld, witte wilgenbast twee keer per dag kan de plaats innemen van pijnstillers. Vijftig milligram dit zal helpen verdoven van de pijn. Gingko Biloba is een heel natuurlijke manier naar beneden te brengen zwelling. Afhankelijk van uw conditie, 50 tot 100 mg twee keer per dag zal helpen met je ontsteking en bescherm uw nieren door het verbeteren van de circulatie. Devil's Claw helpt ook met ontsteking. Burdock Root of Rode Klaver helpt bij het ontgiften patiënten. Pulsatilla en Zwavel hulp bij ongemakken als het warm is. In tegenstelling, Rhus Toxidodendron dient te worden genomen op 30C als koud weer of applicaties te leveren ongemak of verergeren uw conditie.


Homeopathische behandeling doet wonderen voor veel lupus patiënten, maar zorg ervoor dat uw voorkeur remedies duidelijk met uw arts.