E2h

Hoe wordt LASIK chirurgie veroorloven

Denken van het hebben van uw visie permanent gecorrigeerd met LASIK oogchirurgie? Laat niet de kosten van het afschrikken. Denk aan hoeveel u kunt besparen als je niet meer hoeft te kopen bril of contactlenzen! Hier zijn een paar manieren die u financieel kunt LASIK oogchirurgie veroorloven.

Stap 1

Duik in uw spaargeld. De eenvoudigste manier om veroorloven en te betalen voor LASIK chirurgie is om voor het betalen met contant geld dat je al hebt. Als je echt wilt LASIK chirurgie, gebruik van sommige van uw spaargeld om het te financieren. U zult niet achteraf geen schulden, dat bespaart u veel stress. Met dien verstande dat dit soort corrigerende oogchirurgie enkele duizenden dollars kost, kan het niet altijd een haalbare financiering optie. Toch, als je hebt het geld, niet de tweede denk dat de keuze om te betalen voor LASIK uit je eigen zak.

Stap 2

Hoe wordt LASIK chirurgie veroorloven. Duik in uw spaargeld.
Hoe wordt LASIK chirurgie veroorloven. Duik in uw spaargeld.

Kies voor de financiering. Het maakt niet uit waar je gaat voor uw LASIK chirurgie, zal er financiering opties voor u beschikbaar om te helpen u het zich veroorloven LASIK chirurgie. Zorg ervoor dat u inzicht in de voorwaarden van de financiering als je door LASIK al, want het hangt af van uw krediet en hun beleid. Sommigen kunnen verwachten dat je af te betalen uw factuur binnen 3 maanden, en anderen zijn bereid om u te laten uitstellen totale betaling voor maximaal 5 jaar. En als je geluk hebt, kunt u in staat zijn om LASIK financiering die is renteloos vinden. (Pas op voor het tegenovergestelde van dit al-enige financiering bedrijven kunnen berekenen omhoog van 24%!) Ongeacht wat de financiering optie je ook kiest, begrijpen dat je de meeste kans hebben neer te zetten een aanzienlijk voorschot vóór uw operatie plaatsvindt. Als u beginnen met sparen voor dit nu, moet je in staat zijn om LASIK chirurgie veroorloven door het verkrijgen van financiering door middel van LASIK.

Stap 3

Hier krijg je een lening van uw bank. Als je niet van de geluiden van het krijgen van financiering door middel van de werkelijke LASIK kantoor, kunt u ook uw bank benaderen. Informeer naar een lijn van krediet of een persoonlijke lening. De beste optie voor u hangt af van hoe lang je denkt dat het zal u terug te betalen uw lening aan uw bank. De rente is afhankelijk van de lengte van de lening, maar het wordt gesuggereerd dat je met de kortste looptijd dat de maandelijkse betalingen die u zich kunt veroorloven heeft.

Stap 4

Iets te verkopen. In deze economie, het is nooit een goed idee om jezelf te krijgen in meer schuld, maakt niet uit hoeveel je wilt LASIK chirurgie te hebben. Dus de beste optie is nog steeds om je eigen geld te gebruiken om te kunnen LASIK oogchirurgie veroorloven. En als dat betekent de verkoop van iets dat je bezit met het oog op de proppen te komen met het geld, dan is dat wat je gewoon zou kunnen hebben om te doen. Heeft u duurdere items die u kunt om deel te veroorloven met het oog op uw LASIK chirurgie financieren? Plaats een aantal gratis advertenties in uw lokale krant en kijk of je kunt geld op die manier te maken. U kunt ook het bezit van een garage sale te helpen de kosten van LASIK oogchirurgie te vullen. Tuurlijk, het zal niet betalen voor de gehele factuur. Maar in ieder geval het zal u toelaten om meer van de LASIK chirurgie veroorloven uit je eigen zak in plaats van in te gaan op de schulden.