E2h

Hoe wordt kracht in Bikram Yoga te krijgen

Bikram yoga is een spierversterkende yoga die bestaat uit het doen van 26 houdingen in een tijdsspanne van 90 minuten. Het is ook bekend als hete yoga omdat Bikram yoga lessen worden gehouden in ruimten die een temperatuur van 105 graden Fahrenheit te houden. Bikram yoga kamers worden verwarmd als zodanig te maken de spieren soepeler, waardoor het lichaam tot diep poses uit te voeren.

Hoe wordt kracht in bikram yoga te krijgen. Luister naar je instructeur.
Hoe wordt kracht in bikram yoga te krijgen. Luister naar je instructeur.

Als u wilt dat om kracht op te doen en het meeste uit van een Bikram yoga-sessie te maken, volg dan de onderstaande tips:

  • Luister naar je instructeur. Het loont om uw volledige aandacht te geven aan uw Bikram yoga-instructeur. Als je luistert naar je instructeur goed, dan heb je meteen leren hoe dat te doen de 26 Bikram stelt. Echter, als je blijft je aandacht op andere dingen naast het doen van de poses, kunt u stam je spieren voor het doen van de poses verkeerd en je krijgt niet het volledige voordeel van de yoga-sessie.
  • Blijf geconcentreerd. Net als bij elke andere activiteit, is het noodzakelijk om geconcentreerd te blijven bij het ​​doen van Bikram yoga. Doe geen activiteiten naast zich te concentreren op het doen van de yoga correct vormen om verwondingen te voorkomen. Reserve praten met uw collega-yoga studenten na de yoga sessie is beëindigd. U zult genieten van gesprek meer als je vrij kunt praten en je aandacht is niet verdeeld. Om u te helpen om uw geest gericht op het doen van de poses, zelf na te gaan op de spiegels rondom de Bikram kamer en gebruik ze om je lichaam uitlijning en stroom van beweging te controleren.
  • Drink minstens acht glazen water. Aangezien de kamers van Bikram yoga-sessies zijn bedoeld om u te laten zweten, het gemakkelijk is om uitgedroogd en ervaring spierkrampen. Vanwege dit, maken er een punt om ten minste een glas water te drinken voor en na het doen van Bikram yoga. Je moet ook jezelf gehydrateerd te houden de hele dag door het drinken van een minimum van acht glazen water. Om ervoor te zorgen dat je genoeg water drinkt, kijk naar de kleur van je urine. Als uw urine is helder of licht-geel van kleur, betekent dit dat uw lichaam goed gehydrateerd. Anders, je lichaam meer water nodig.
  • Eet een goed uitgebalanceerd dieet. Behalve het doen van de poses goed, heb je ook een goed uitgebalanceerd dieet te eten als je wilt kracht in Bikram yoga te krijgen. Als je niet eet voldoende porties vlees, fruit en groenten, zal je lichaam niet genoeg voeding en je zou niet in staat zijn om de kracht-gevende voordelen van Bikram yoga te maximaliseren.


Hoewel het wordt aanbevolen om iets te eten voordat u enige vorm van oefening, het uitvoeren van een oefening met een volle maag kan leiden tot maagklachten. Vanwege dit, zorg er dan toe te wijzen ten minste vier uur van de spijsvertering periode vóór het doen van Bikram yoga. Als uw yogales in de ochtend en je hebt moeite om vroeg op om te ontbijten, eet voedsel die gemakkelijk kunnen worden verteerd zoals granen en energierepen. Deze voedingsmiddelen zullen u voorzien van voldoende energie om lang in uw yoga-sessie zonder dat je maagkrampen.