E2h

Hoe wordt kick waaieren in de jazz

Jazz dansen wordt steeds populairder en een van de meer herkenbare bewegingen is de ventilator kick. Het wordt gekenmerkt door een hoge beenbeweging in de lucht gedaan op een cirkelvormige wijze. Dit wordt meestal gedaan in moderne of vrolijke routines. Als u wilt dat om dit te doen zelf, lees dan verder de tips hieronder en beginnen met oefenen.

Hoe wordt kick waaieren in de jazz. Klik hier voor de juiste praktijk gebied.
Hoe wordt kick waaieren in de jazz. Klik hier voor de juiste praktijk gebied.

  • Klik hier voor de juiste praktijk gebied. Krijg je een ruime kamer met een plat oppervlak. Zorg ervoor dat de grond stabiel is, omdat je niet wilt worden in een soort van ongeval tijdens het oefenen. Zorg ervoor dat u niets zult raken terwijl het doen van of een poging de ventilator kick.
  • Een goede houding is de sleutel. Start door op te staan ​​rechtop, met je voeten uit elkaar iets (ongeveer op schouderlengte) en met uw gewicht gelijkmatig verdeeld. U kunt vrij de positie van uw armen zoals u dat wilt, maar voor starters, kunt u deze tot uw zijden.
  • Begin met een langzame kick omhoog. Met je linkervoet, kick omhoog langzaam en je kick moet reizen over het hele lichaam. Uw eindpositie moet wanneer het been bijna of precies loodrecht uit het lichaam. Het kan ook loodrecht op met uw rechter heup.
  • Vonken je been. De volgende stap zou zijn om arc het been naar links achter het lichaam. De hoogste gedeelte van de boog moet, waar u kunt de hoogste schop je been. Je been moet recht deze hele tijd.
  • Stretching je been. Met je been strekken helemaal links, uitrekken en terug te sturen naar zijn oorspronkelijke positie. Op dit punt, proberen om de boog van je kick te houden zo dicht bij de cirkel als je kan.
  • Proberen met je rechtervoet. Dit keer probeert u dezelfde stappen van de trap met de rechter voet. Kick rechts, dan over het hele lichaam in een cirkel patroon, schoppen links en uit de buurt van uw lichaam en weer terug naar de oorspronkelijke positie.
  • Oefenen met verschillende hoogtes. Nu dat je in principe weet hoe je de ventilator kick doen, is het tijd om te oefenen het uitvoeren van het een verschillende hoogtes. Probeer om jezelf uit te dagen en tot hogere start met elke herhaling te proberen. Oefen met verschillende snelheden van schoppen en het vrijgeven, als goed. U kan ook de positie van je handen en benen als u probeert de verschillende manieren om het uit te voeren.
  • Fan kick met het draaipunt. Als je een beetje meer ambitieus, kunt u proberen het doen van de ventilator kick met het draaipunt. U kunt dit doen door het doen van de trap met de rechter voet. Tijdens het draaien van 90 graden naar rechts, schop je been omhoog nog verder in plaats van brengen het naar de oorspronkelijke positie.
  • Oefen met een aantal jazz muziek. Match je moves met de muziek die u hebt gekozen. Normaal gesproken is dit goed gaat met vrolijke en moderne jazz sounds.


Nu kun je zelf doen de ventilator kick

Nu kun je zelf doen de ventilator kick. Vraag een goede vriend om mee te doen en bouwen aan een routine op basis van deze eenvoudige, maar indrukwekkende beweging. Veel succes en veel plezier!