E2h

Hoe wordt ketose te detecteren

Wat is ketose

Wat is ketose? Ketosis is een medische aandoening waarbij het bloed van het lichaam heeft verhoogde ketonlichamen. Dit gebeurt meestal wanneer vetten worden geconverteerd vetzuren en ketonlichamen door de lever. Ketonlichamen worden gebruikt als alternatief voor glucose voor energie.

Mensen voelen zich verbaasd wanneer ze horen van het woord ketose

Mensen voelen zich verbaasd wanneer ze horen van het woord ketose. Ketose is in feite een toestand waarbij het lichaam gebruikt vet als energiebron door het ontbreken van koolhydraten. Er nadruk op de lever wanneer dit gebeurt en kan de spieren te vernietigen. Ketosis kan gevaarlijk zijn en levensbedreigend zijn als er onnodige stress op de lever en de spieren weefsels worden vernietigd.

Als er minder koolhydraten te verbranden

Hoe wordt ketose te detecteren. Ketosis kan worden gedetecteerd door de urine.
Hoe wordt ketose te detecteren. Ketosis kan worden gedetecteerd door de urine.

Als er minder koolhydraten te verbranden, het lichaam verbrandt vet voor de energie die het nodig heeft. Tijdens dit proces worden ketonen geproduceerd en gebruikt voor energie. Lichaamsdelen zoals het hart en de nieren liever ketonen dan glucose. Ketosis gebeurt meestal wanneer een persoon gaat op een dieet of lijdt aan chronische honger. Aceton is een keton molecuul dat wordt uitgescheiden in de urine en via de ademhaling tijdens de ketose.

Waarom moet ketose worden gedetecteerd? Ketose zou moeten worden gedetecteerd aan de gezondheid en het welzijn van degenen die ondergaan dieet plannen voor het beheer te garanderen.

Hoe kan ketose worden gedetecteerd?

Mensen voelen zich verbaasd wanneer ze horen van het woord ketose. Ketosis kan worden gedetecteerd door middel van de adem.
Mensen voelen zich verbaasd wanneer ze horen van het woord ketose. Ketosis kan worden gedetecteerd door middel van de adem.

  1. Ketosis kan worden gedetecteerd door de urine. Hoge concentraties van ketonen kan worden gedetecteerd in de urine. Er is vetverbranding gebeurt in het lichaam als een hoge concentratie van ketonen in de urine wordt gedetecteerd. De urine vertoont een geur die is heel sterk. De urine heeft ook een olieachtige kwaliteit. Door het gebruik van een peilstok kan de aceton inhoud van de urine gemeten. Als de peilstok niet paars zoals het zou moeten hebben, maar je voelt je niet comfortabel met de resultaten, maar beter uw urine sampling getest bij een laboratorium.
  2. Ketosis kan worden gedetecteerd door middel van de adem. Als het keton niveaus worden verhoogd tijdens een calorie-arm dieet, ketose adem gebeurt. Dit kan worden waargenomen wanneer de ochtend adem slecht ruikt en de mond gebied over het algemeen droog aanvoelt. Bij slechte adem gebeurt, is het goed om gebruik van natuurlijke was om de geur te elimineren door het gebruik van verse munt.
  3. Ketosis kan worden gedetecteerd door middel van bloedonderzoek. Ketosis kan worden gedetecteerd door het meten van het bloed zuurgraad door middel van een bloedtest.

Ketosis in opzettelijke gewichtsverlies mag niet leiden tot alarm. Enkele van de voordelen van de voeding ketose kan gewichtsverlies en verminderde honger en voedsel hunkeren.

Ga je op een laag-koolhydraat dieet echter, dient te geschieden onder toezicht van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Dit is uiterst belangrijk om te voorkomen dat gezondheidsproblemen later.

Het is beter om een ​​beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg een grondig medisch onderzoek te doen op je moet je het gevoel dat je last hebt van ketose. U kunt het gevoel dat er niets mis is, maar als u vermoedt dat er iets mis is, maken die afspraak zo spoedig mogelijk.