E2h

Hoe wordt huiselijk geweld te voorkomen

Huiselijk geweld komt voor bij meer gezinnen dan je ooit kunt voorstellen

Huiselijk geweld komt voor bij meer gezinnen dan je je ooit kunt voorstellen. In deze tijden van geweld zoals op televisie, internet en videospelletjes, kun je niet buitensluiten de mogelijkheid dat mensen worden gevoed negativiteit de hele tijd. Wanneer sommige mensen niet weten hoe ze hun emoties te beheersen, ze de neiging om hun woede te brengen van een gevoel tot een fysieke handeling. Gelukkig zijn er manieren om huiselijk geweld te voorkomen. Hier zijn de manieren waarop:

  1. Een van de meest rendabele oplossingen om huiselijk geweld te voorkomen is om 911 of de politie te bellen zodra je hoort of ziet huiselijk geweld te gebeuren. Het kan je buurman of in uw huis en je moet altijd klaar om uw verklaring of beëdigde verklaring bij de politie te bieden zodra ze om vragen. Het houden van moeder van het geven van uw verklaring aan de politie zal de huiselijk geweld zaak zwak en de dader kan zelfs mee weg. Wees sterk in je overtuiging dat je gaat om te helpen het slachtoffer door uw sterke getuige verklaring.
  2. Wees actief deel te nemen aan organisaties die de preventie te ondersteunen, zo niet de uitroeiing, van huiselijk geweld. Vrijwilliger ten minste wekelijks te houden op de hoogte met de consensus van huiselijk geweld in uw stad. Help verspreiden flyers en informatie van de organisatie. Bericht contactnummers over waar te bellen als huiselijk geweld optreedt. Door mensen bewust te maken van de organisaties die de preventie van huiselijk geweld te ondersteunen, zullen de mensen er zeker van zijn dat er sprake is van een organisatie die hen kunnen helpen in geval van nood.
  3. Word vrijwilliger luidspreker in uw gemeenschap om te spreken over huiselijk geweld en de nadelige effecten op uw gemeenschap. Spreken up meestal geeft de mensen bewust te maken van deze gemeenschap probleem. Als actief betrokken bij de beweging van de uitbanning van geweld in huis kan levens redden in de toekomst.
  4. Spreek tegen grappen die huiselijk geweld, zoals grappen van ras, religie of politiek te activeren. Mensen hebben verschillende meningen over deze drie zeer gevoelige onderwerpen en soms mensen hebben de sterkste overtuiging dat zij tot geweld zijn toevlucht in het verdedigen van wat zij geloven inch Als je hoort welke grappen op televisie of op de radio, schrijf of bel het station en vraag hen om de grappen die wordt afgespeeld te verwijderen.
  5. Maak uzelf vertrouwd met de staatswetten over beteugeling van orders, de rechten van kinderen, vrouwenrechten en mensenrechten. Het zou nuttig zijn en om die wetten afgedrukt en een kopie voor uzelf te houden om te lezen van tijd tot tijd. Ken ze uit het hoofd zodat u makkelijk de mensen opleiden. Verschijnen dat je zoveel kennis hebt over dit verbetert uw geloofwaardigheid en de mensen die je spreken zal aandachtig naar u luisteren.
  6. Als u kinderen hebt, met name tieners, praat met ze over respect voor andere mensen. Leer ze hoe ze hun emoties vooral woede te beheersen. Als uw kinderen de neiging om oplaaien met de eenvoudigste dingen, probeer ze te kalmeren en tot de kern van het probleem. Leg uit waarom en hoe om te gaan met situaties die maakt ze onrustig.

Het voorkomen van huiselijk geweld kan levens redden

Hoe wordt huiselijk geweld te voorkomen. Een van de meest rendabele oplossingen om huiselijk geweld te voorkomen is om 911 of de politie te bellen zodra je hoort of ziet huiselijk geweld te gebeuren.
Hoe wordt huiselijk geweld te voorkomen. Een van de meest rendabele oplossingen om huiselijk geweld te voorkomen is om 911 of de politie te bellen zodra je hoort of ziet huiselijk geweld te gebeuren.

Het voorkomen van huiselijk geweld kan levens redden. Wanneer u geweld zien over te laten plaatsvinden, te voorkomen en uiteindelijk te stoppen zou redden van het leven van het slachtoffer. Het is misschien niet in uw gezin, maar de mensen die getroffen zijn door het geweld zou zijn dankbaar dat je langs kwam om het te voorkomen.