E2h

Hoe wordt het water aerobics oefening helpt te selecteren

Stel je voor het doen van aerobics voor bijna een uur zonder te breken in het zweet! Dat is een fascinerend vooruitzicht. Nou, kun je dat doen als je water-aerobics. Je hebt niet alleen genieten van een (letterlijk) cool training, het houdt je lichaam afgezwakt, flexibel en gezond en verbetert uw cardiovasculaire systeem zonder inspanning jezelf wanneer je traint, met name weerstand opleiding om de spieren op te bouwen, op het droge.

Hoe wordt het water aerobics oefening helpt te selecteren. Investeer in een goede zwembroek.
Hoe wordt het water aerobics oefening helpt te selecteren. Investeer in een goede zwembroek.

Water ondersteunt de meeste van uw lichaamsgewicht tijdens het sporten, zodat je voorkomt extra inspanning van uw botten, gewrichten en spieren. Zoals u borst-diep in het water terwijl het doen van water-aerobics, uw hartslag is lager en uw cardiovasculaire conditie werkt soepel. Water biedt directe weerstand, zodat zelfs kleine bewegingen dragen bij aan de algemene toning van je spieren. Onder water biedt u meer flexibiliteit om te kunnen de bewegingen te doen met gemak.

Om te voorkomen dat u zweeft wanneer je aan het doen aqua-aerobic, moet je een aantal fundamentele speciaal gemaakt om te vergemakkelijken en u te helpen. Lees verder.

  1. Investeer in een goede zwembroek. Hier krijg je een badpak dat zal u te voorzien van adequate dekking en niet hinderen uw bewegingen als je door bij elke oefening. Het zou ideaal zijn om een ​​uit een stuk sport badpak te krijgen.
  2. Koop een paar goede water lopers. Een goed paar waterschoenen zullen u voorzien van tractie, zodat u niet glijden en schuif tijdens het sporten. Dit zal ook een adequate bescherming voor uw voeten.
  3. Hier krijg je een beursgang riem. Voor stabiliteit en om uw lumbale gedeelte te ondersteunen, moet u 'floating' gordel bij het uitvoeren van oefeningen die vereisen dat je rechtop staan ​​in het water.
  4. Goggles. Investeer in een goede bril die u kunt gebruiken voor de oefeningen die vereisen dat je om te gaan onder water, zoals de squats.

Koop een paar goede water lopers. Zwemvliezen handschoenen.
Koop een paar goede water lopers. Zwemvliezen handschoenen.

De vier bovenstaande lijst zijn de basis dingen die je nodig hebt voor water-aerobics. Later als je aangepast aan de oefening routine en klaar voor meer weerstand, hier zijn andere oefening apparatuur die kun je ook in.

  1. Zwemvliezen handschoenen. Bij het doen van verzet training voor de armen en borst, kunt u een paar zwemvliezen bollen te krijgen in neopreen met Lycra en pols bandjes. Dit zijn lichtgewicht en elastisch genoeg om comfortabel te passen uw handen. En de banden zal de handschoenen op zijn plaats tijdens heftige bewegingen. Dit zal ook helpen wanneer je je bord peddelen en zwemtraining.
  2. Waterproof en gevoerde pols en enkel gewichten. Zoals u het verhogen van uw uithoudingsvermogen, kunt u beginnen met gewichten toe te voegen aan uw polsen en enkels om meer weerstand te bieden. Get pols gewichten van 2 pond per stuk en enkelgewichten van 2,5 pond per stuk. U kunt geleidelijk verhogen van het gewicht als nodig is.

Er zijn andere water-aerobics apparatuur die je kunt krijgen als u doorgaat met uw uithoudingsvermogen en opleidingen te verhogen. Er zijn halters en barbells, zwaardere pols en enkel gewichten, water ventilator peddels en oefening slang met handgrepen. Het allerbelangrijkste is dat je de oefeningen correct uit te voeren en langzaam bouw je kracht en uithoudingsvermogen als voorbereiding op meer intense oefeningen.