E2h

Hoe wordt het risico op kanker te vinden door de staat

Studies hebben aangetoond dat het risico om bepaalde kankers varieert tussen de verschillende toestanden. Kon je het risico op kanker door de staat door middel van de volgende methoden:

Gedrag een opzoeking op internet. Maak gebruik van uw zoekmachine naar artikelen en websites die informatie over het risico op kanker hebben te vinden. Typ gewoon "het risico op kanker door de staat" om deze online bronnen te openen. Je zou kunnen toevoegen meer zoekwoorden, zoals de staat in kwestie, de aard van de kanker, de datum van het onderzoek, en anderen.

Bezoek kanker websites. Als u niet weet wat een bepaalde website, kunt u voor deze kijk in uw zoekmachine. Ze bevatten verschillende feiten en details over kanker, en het risico op kanker door de staat kunnen worden opgenomen in hun artikelen. U kunt ook links naar andere nuttige artikelen elders op het internet of downloaden boeken of studies met betrekking tot het onderwerp.

Lees en luister naar het nieuws. Er is nieuws over het risico op kanker en deze zijn te vinden in de krant of in online nieuwsdiensten. Nieuws in het algemeen is meestal goed onderzocht en gecontroleerd door nieuwsredacties voordat ze zo geplaatst om betrouwbare informatie te garanderen. Echter, als u vindt dat het nieuws niet over een diepgaand inzicht met betrekking tot het risico op kanker door de staat te geven, moet u wellicht extra onderzoek te doen naar andere bronnen.

Hoe wordt het risico op kanker te vinden door de staat. Gedrag een opzoeking op internet.
Hoe wordt het risico op kanker te vinden door de staat. Gedrag een opzoeking op internet.

Vraag uw arts. Uw arts is goed geïnformeerd over kanker en kan hij kent de verschillende risico op kanker aanwezig in elke staat. Hij kan ook aan goede bronnen van informatie die je zou kunnen kijken.

Kijk in online groepen en forums. Je zult merken dat er tal van nuttige informatie geplaatst in groepen en forums gewijd aan het onderzoek naar kanker. Je zou ook kunnen vragen de andere leden of ze iets over het onderwerp weten. Als er geen discussies nog, start het op en wacht op de reacties. Mogelijk ontvangt u opmerkingen die variëren van de informatieve naar de irrelevante dus zorg ervoor dat je weet hoe je betrouwbare informatie te scheiden van degenen die niet.

Bel kanker meldpunten. Niet alleen mensen die werkzaam zijn bij kanker meldpunten bieden adviesdiensten, kunnen ze geven je ook nuttige informatie als goed. Vraag naar risico op kanker voor verschillende vormen van kanker in elke staat. Als u wilt, kunt u een afspraak, zodat je kon de zaak te bespreken grondiger.

Ga naar je bibliotheek. Er kunnen boeken en studies over het risico op kanker in deze, of je kan ze bestellen online of uit een catalogus. Boeken zijn meer betrouwbare bronnen van informatie dan horen zeggen dus baseer uw onderzoek op hen vaker.

Vraag eens rond. Mensen kunnen inzichten met betrekking tot onderzoek of ervaringen die ze hebben te bieden. Kies degenen die geloofwaardig en deskundig genoeg op het gebied van kankeronderzoek. Je zou kunnen kijken voor deze mensen in mappen en in social networking sites, of gewoon mensen vragen of ze iemand die ze konden raden u leren kennen.

Bezoek kanker websites. Lees en luister naar het nieuws.
Bezoek kanker websites. Lees en luister naar het nieuws.

Het vinden van het risico op kanker door de staat stelt u in staat om jezelf voor te bereiden op wat voorwaarden die u kunt vinden in de staat dat je binnen jezelf arm met kennis en vertrouwen waar u ook gaat.