E2h

Hoe wordt het lichaam te nemen voor het leven uitdaging

Meer dan twee miljoen van individuen die het lichaam genomen for Life Challenge hebben hun leven veranderd. Deze veranderingen hebben ze veel nieuwe mogelijkheden en kansen voor hen. The Body for Life Challenge is een vier-ronde uitdaging jaarlijks gehouden. Wilt u deze test te nemen en een van die mensen die hebben veranderd zijn, kunnen deze aanwijzingen helpen u ooit het bereiken van uw grootste lichaam.

Hoe wordt het lichaam te nemen voor het leven uitdaging. Noteer uw huidige lichaamsmaten.
Hoe wordt het lichaam te nemen voor het leven uitdaging. Noteer uw huidige lichaamsmaten.

Noteer uw huidige lichaamsmaten. Met het gebruik van een meetlint, bepalen en documenteren van uw lichaam metingen. De essentiële onderdelen te berekenen zijn de taille, armen, billen, dijen en borsten. Een ander ding dat je kunt doen is om uw huidige foto. Het nemen van uw foto zal dienen als een inspiratie voor jou. Doe dit met behulp van een camera, zodat je zou kunnen ontwikkelen en post het op elk moment. Plaats deze foto in een gebied waar je zou kunnen zien het elke dag.

Online te registreren. Controleer de officiële website van de Body for Life Challenge (www.bodyforlife.com) en mobiliseren voor de uitdaging. Waarna u een Body ontvangt for Life Challenge pakket voor u om uw 12-week makeover te documenteren.

Koop het boek. The Body for Life boek gemaakt en geschreven door Bill Phillips kan een goede referentie voor uw uitdaging. Dit boek is gericht op het ondersteunen en begeleiden van mensen om hun gezondheid en levensstijl te ontwikkelen. Het boek bevat de volgende onderwerpen: cardio-oefening, gewichtheffen leidt tot gewichtsverlies, voorbereiding voor gezonde maaltijden en snacks, maar ook gezondheid en fitness. The Body for Life boek kan worden gekocht in de meeste boekhandels, en kan online worden gekocht. Dit kan een goede manier voor mensen die willen verantwoordelijk zijn voor hun eigen welzijn en de vooruitgang van de kwaliteit van hun leven.

Online te registreren. Stap op het lichaam voor het leven dieet.
Online te registreren. Stap op het lichaam voor het leven dieet.

Stap op het lichaam voor het leven dieet. De essentie van het Lichaam for Life Challenge is het eten van een balans en gezonde voeding. Ga op de Body for Life Challenge dieet van zes porties van voedsel gedurende zes dagen per week. The Body for Life Challenge dieet moet een koolhydraat en een eiwit elke maaltijd. Je kunt vinden van de portie bedrag via door het controleren van de dimensie van je vuist. Het goede ding is, op de zevende dag, kunt u eten wat je maar wilt, zonder ongerust over. U moet goed aan dit dieet gedurende 12 weken.

Acquire het lichaam voor het leven workout routine. Aangezien u slechts een beginner tot de Body for Life Challenge, wordt voorgesteld om uw oefening routine te starten door het uitvoeren van. Hardlopen kan helpen de conditie van uw lichaam om gewicht te verliezen en spierontwikkeling voor zwaardere trainingen vooruit. Bovendien moet men passen niet alleen hun lichaam, maar hun geest ook. Voor de eerste vier weken, zult u uitputting en ongemak. Het enige wat je kunt doen is het instellen van back, relax concentreren en.

Meer dan twee miljoen mensen hebben besloten om hun leven te veranderen door het nemen van de Body for Life Challenge, maar ook andere mensen hebben de mogelijkheid om de test te nemen of te laten. Er is echter bewezen dat de uitdaging inderdaad effectief gebleken in het helpen handhaven fitheid en gezondheid aan hen die zweren erbij. Het gaat hier niet over het hebben van een mooi lichaam, maar om gezonder en fitter, wat bijdraagt ​​aan het welzijn en een betere kwaliteit van leven.