E2h

Hoe wordt griep te behandelen

Want het is een ziekte die iedereen kan infecteren op elk gewenst moment, wordt griep vaak als vanzelfsprekend als een veel voorkomende ziekte die net een beetje bedrust voor een genezing nodig heeft. Maar met het uitbreken van de Mexicaanse griep (AN1H1) een paar jaar geleden, hebben mensen zich meer bewust van de ernst van deze infectieziekte. Vandaar dat velen nu ondergaan vaccinaties en inentingen als voorzorgsmaatregel.

Maar ondanks AN1H1, kan de gemeenschappelijke griep thuis worden behandeld met de juiste methoden. Hier volgen enkele tips over hoe dit kan worden gedaan:

Hoe wordt griep te behandelen. Rust in bed voor zo lang als je de "bug" te hebben.
Hoe wordt griep te behandelen. Rust in bed voor zo lang als je de "bug" te hebben.

  • Rust in bed voor zo lang als je de "bug" te hebben. Geen aangifte te werken, noch naar school te gaan. Annuleren activiteiten en afspraken voor de komende paar dagen tot het moment dat je goed te krijgen.
  • Vermijd het doen van taken tijdens het rusten thuis. Blijf uit de buurt van de computer en televisie. Griep wordt geleverd met verschrikkelijke hoofdpijn en blootstelling aan de schittering van het scherm is verergeren uw conditie. Luister niet naar mensen die u adviseren om gewoon "shake it off" door zich in lichamelijke of geestelijke activiteit.
  • Eet rechts. Niet genieten van uw troost-eten wat ze ook mogen zijn. Uw immuunsysteem is beneden dus je moet om het te verhogen door te voeden met genoeg voeding. Vermijd koffie, koolzuurhoudende dranken en wijn. Vruchtensappen moet uw nietje drankje worden afgezien van het water. Eiwitrijk voedsel zoals vis en gevogelte, samen met makkelijk te verteren groenten zoals pompoen, wortelen en broccoli zijn onder de voorgestelde voeding voor mensen met griep. Heb een kom soep nu en dan als je niet kunt tolereren vast voedsel.
  • Stoppen met roken, zelfs voor alleen de periode waarin je naar beneden met griep. Griep gaat meestal gepaard met hoest en verkoudheid, zodat u kunt alleen maar voorstellen hoe sigaretten kan je ademhaling beïnvloeden.
  • Ga voor vloeibare en zachte voeding als je de ontwikkeling gastro problemen. Sommige griep gevallen komen met diarree en braken. In gevallen als deze, doen weg met vast voedsel, zodat er geen meer te triggeren maagklachten en misselijkheid.
  • Neem vitamine C en multivitamine supplementen. Griep heeft geen echte genezing, maar voeding. Vitamine C helpt bij het verbeteren van uw witte bloedcellen die worden genoemd de "soldaten van het lichaam", omdat zij degenen zijn die infecties bestrijden.
  • Neem pijnstillers voor spier-en gewrichtspijnen en hoofdpijnen die gangbaar zijn in griep. Vermijd het nemen van antibiotica, tenzij voorgeschreven door een arts.
  • Regelmatig een spons baden. Bevochtig een kleine handdoek met kraanwater en wrijf het over je hele lichaam, meer aandacht aan de oksels, voorhoofd, gezicht en hals. Deze methode zal bijdragen tot het verminderen koorts en voorkomen dat het omhoog.
  • Plaats een pakje koud kompres op je voorhoofd als je temperatuur stijgt tot zo hoog als 100 graden. Het is belangrijk om je hoofd te houden op een koelere temperatuur, want als koorts te hoog is, ben je geneigd om gedesoriënteerd raken.
  • Draag lichte kleding als het weer warm is. Vermijd bundelen jezelf op met lagen kleding omdat het gewoon verzegelen in de hitte in je lichaam en je temperatuur misschien niet naar beneden gaan op alle.

Als de klachten niet tonen enkele complicaties

Als de klachten niet tonen enkele complicaties, zoals desoriëntatie, hallucinaties, constant braken en bloederige lozingen, onmiddellijk naar het ziekenhuis voor de bevalling. Meestal griep duurt ongeveer drie tot vijf dagen. Na deze periode moet je arts te raadplegen. Zelfmedicatie thuis is oke alleen als uw vitale functies blijven normaal en beheersbaar.