E2h

Hoe wordt gedragsverandering te gebruiken om obesitas te behandelen

Obesitas is een van de grootste van de natie dilemma's

Obesitas is een van de grootste van de natie dilemma's. Dit is de reden waarom er verschillende behandelingen en operaties die gespecialiseerd zijn in de behandeling van deze. Echter, voor elke andere behandeling of operatie, artsen raden om gebruik te maken van het gedrag van wijzigingen aan te brengen om de patiënt in staat is om zijn eetgewoonten en dagelijkse activiteiten te wijzigen verkennen.

Artsen willen dit doen bij een patiënt de levensstijl te verbeteren en te voorkomen dat hij terug te gaan naar zijn vroegere ongezonde toestand. Het hele proces kan moeilijk, maar gebruik makend van dit proces gewoonlijk succesvol bij het behandelen van obesitas. Dus hier zijn de stappen over hoe om het te doen.

Hoe wordt gedragsverandering te gebruiken om obesitas te behandelen. Net als elke andere persoon op een plan van het gewichtsverlies.
Hoe wordt gedragsverandering te gebruiken om obesitas te behandelen. Net als elke andere persoon op een plan van het gewichtsverlies.

  • Net als elke andere persoon op een plan van het gewichtsverlies, moet u een eetdagboek dat alle voedsel dat je te nemen in elke maaltijd van het dagelijks registreert. Het bijhouden van een eetdagboek zal u helpen bij het vinden van je eetgedrag. Van daar, zult u ontdekken welke soorten voedsel dat je moet wipe-out van uw dieet. Je zult in staat zijn om te komen met een goede voeding plan dat kun je eten gezonder.
  • Na het vinden van die voedingsmiddelen u zijn rekening, moet u een voedsel of maaltijd plan. Maak er een die meer gezonde voeding voor elke maaltijd bevat. Dep de rommel in uw dieet. Zich te ontdoen van alle chips en snoep die vol zijn van vet. Voeg gezondere voedingsmiddelen, zoals, groenten, fruit, en vezelrijke snacks. Het maken van een plan is van vitaal belang voor deze behandeling, omdat het geeft je iets om te volgen.
  • Laat uw systeem niet shockeren door onmiddellijk na via uw dieet plan. Door dit te doen zal je het gevoel zwakker. Maak er een geleidelijk proces. Laat uw plan worden uitgevoerd binnen verschillende fasen. Bijvoorbeeld beginnen met het toepassen van uw dieet plan tijdens de weekdagen alleen en doe wat cardiovasculaire oefeningen 2 tot 3 keer in een week. Doe dit gedurende enkele weken tot je lichaam op de juiste wijze aangepast aan deze routine. Na die fase, kunt u zelfs uitvoeren van uw dieet plan in het weekend en u kunt ook oefeningen doen vaker. Blijf duwen jezelf om hard te werken en precies de juiste hoeveelheid voedsel te eten.
  • Neem contact op met een professionele therapeut. Hij kan je helpen als je door de ups en downs van dit proces. De hele ervaring van deze gedragsverandering zal zeker emotioneel en fysiek belasten. Je gaat iemand die houdt je aangemoedigd en gesteund voelen moet als je ondergaat een verandering van levensstijl.
  • Breng de gewenste wijzigingen ook in uw sociale activiteiten. De dingen die je kan doen om te socialiseren zou leiden tot een veel eten en drinken. Als dat zo is, moet u dit deel van uw levensstijl te veranderen. Blijf van het gaan naar plaatsen die zal u verleiden tot meer dan nodig te eten.

Er zijn verschillende andere dingen die je moet onthouden wanneer het ondergaan van dit proces. Ten eerste moet je jezelf omringen met mensen die u ondersteunen, zoals uw familie en beste vrienden. Ten tweede zal het altijd moeilijk zijn in het begin. Geef nooit op. Ten derde moet je eetdagboek bevatten de exacte bedrag dat u hebt verbruikt. Wees eerlijk.