E2h

Hoe wordt emoe olie te gebruiken om eczeem te behandelen

Eczeem is een huidaandoening gekenmerkt door rode

Eczeem is een huidaandoening gekenmerkt door rode, jeukende en peely huid. In extreme gevallen van eczeem kan de huid zelfs barsten en bloeden. Het is ongemakkelijk en potentieel pijnlijke aandoening. Eczeem kan ook worden aangeduid als atopische dermatitis.

Eczeem wordt veroorzaakt door een aantal factoren

Hoe wordt emoe olie te gebruiken om eczeem te behandelen. De reden dat emoe olie helpt eczeem is uiterst eenvoudig.
Hoe wordt emoe olie te gebruiken om eczeem te behandelen. De reden dat emoe olie helpt eczeem is uiterst eenvoudig.

Eczeem wordt veroorzaakt door een aantal factoren. Sommige van deze factoren zijn voor het milieu, zoals zeep, lotions en wasmiddel. Anderen eczeem wordt veroorzaakt door allergenen in de lucht. In nog anderen, kan eczeem worden veroorzaakt door voeding problemen zoals allergieën voor tarwe, eieren en zuivel. Sommige studies rapporteren dat een op de vijf kinderen eczeem heeft, met een van de uit twaalf volwassenen rapporteren symptomen van eczeem.

Er zijn vele behandelingen voor eczeem

Er zijn vele behandelingen voor eczeem. Een relatief nieuwe behandeling op de markt is emoe olie. Emoe olie werd gebruikt door de aboriginals in Australië al eeuwen aan een verscheidenheid van voorwaarden, met inbegrip van eczeem te behandelen. Emoe olie is eigenlijk vrij goedkoop met de kosten voor een paar ons wezen onder de twintig dollar. Natuurlijk moet je altijd contact op met uw arts voordat u begint een behandeling van emoe olie voor eczeem.

  1. De reden dat emoe olie helpt eczeem is uiterst eenvoudig. Emu olie houdt het vocht en helpt sloten vocht terug in de huid.

  2. Emu olie heeft vele voordelen vergeleken met andere behandelingen voor eczeem. Emu olie dringt door de huid snel en laat geen vettig, zwaar gevoel zo veel lotions en eczeem behandelingen kan. De vetten in emoe olie zijn zeer vergelijkbaar met vetten in de menselijke huid, wat verklaart waarom het zo gemakkelijk geabsorbeerd.

  3. Emoe olie is anti-inflammatoire dat verklaart zijn populariteit bij patiënten met artritis. Een van de grote voordelen van emu olie is dat het niet de bacteriën te groeien, zoals sommige lotions.
  4. Een ander voordeel van emoe olie is dat het hypoallergeen is en niet verstoppen de poriën. Het bevat geen steroïden of hormonen.
  5. Toepassing van emoe olie om eczeem te behandelen is uiterst eenvoudig. Breng emoe olie na het baden of douchen op zijn minst een keer per dag. Sommige mensen gebruiken emoe olie twee of drie keer per dag als hun eczeem is vooral slecht.

  6. Gebruik emoe olie als elke andere lotion en wrijf het op het getroffen gebied na het baden of douchen.
  7. Emoe olie komt eigenlijk van de emu vogel. Dit betekent dat het niet een vegetarisch product, dus vegetariërs en veganisten moet voorzichtig zijn met het gebruik emoe olie.

  8. Bekijk Gentle nok de website om foto's van eczeem patiënten genezen door het gebruik van emoe olie te zien.