E2h

Hoe wordt emoe olie artritis wrijven maken

Miljoenen mensen over de hele wereld lijden aan een vorm van artritis

Miljoenen mensen over de hele wereld lijden aan een vorm van artritis. De gewrichten zijn ontstoken en dat maakt het moeilijk en pijnlijk voor de patiënt te bewegen. De pijn komt vaker voor als het weer koeler wordt. Er zijn meer dan 100 verschillende vormen van artritis. Hoewel er geen enkel preparaat dat is een effectieve remedie voor artritis, zijn er stappen en topische preparaten die u kunt nemen om de pijn te verlichten.

Een van deze is emoe olie

Een van deze is emoe olie. Australische aboriginals hebben gebruikt emoe olie voor generaties om wat huid gerelateerde aandoeningen zoals psoriasis, eczeem, rimpels en droge huid als gevolg van de strenge Australische klimaat te genezen. Verdere studies zijn gemaakt op emoe olie en daaruit is gebleken dat meer helende eigenschappen en toepassingen hebben. Emu olie hydrateert de huid als het bevat vitamine E. In zijn zuivere vorm, het groeit er geen bacteriële organismen, dus het heeft een langere houdbaarheid. Het niet prikkelend voor de huid. Emoe olie is als water. Het is niet vet, zodat het niet verstoppen de poriën.

Het is beter dan voorgeschreven pijnstillers ontsteking te voorkomen

Het is beter dan voorgeschreven pijnstillers ontsteking te voorkomen. De actuele toepassing van emoe olie kan elimineren van de ontsteking veroorzaakt door artritis als gevolg van de diepe doordringende eigenschap. Emoe olie heeft een hoog gehalte aan oliezuur dat stijve gewrichten troost en ontspant pijnlijke spieren. Onderzoek naar andere toepassingen van emoe olie blijft over de hele wereld.

U kunt uw eigen emoe olie artritis wrijven thuis. Hier zijn de ingrediënten en stappen om de rub maken.

Hoe wordt emoe olie artritis wrijven maken. Roer de saffloer-of amandelolie, jojoba-olie, en emoe olie.
Hoe wordt emoe olie artritis wrijven maken. Roer de saffloer-of amandelolie, jojoba-olie, en emoe olie.

Ingrediënten:

 • Dubbele boiler (roestvrij, glas of keramiek)
 • Gesteriliseerde metselaar potten of andere containers
 • Bijenwas (ongeveer ¼ kopje)
 • Cacaoboter (ongeveer ¼ kopje)
 • Shea boter (ongeveer vijf eetlepels)
 • Saffloer olie of amandelolie (ongeveer ½ kopje)
 • Jojoba-olie (ongeveer ½ kopje)
 • Emoe olie (1/4 kop)
 • Twee capsules teunisbloemolie
 • Twee Vitamine E capsules
 • Drop van sandelhout, patchouli, lavendel, tea tree olie, pepermunt etherische oliën

U kunt deze ingrediënten in reformwinkels en aromatherapie winkels.

Bereiding:

Miljoenen mensen over de hele wereld lijden aan een vorm van artritis. Een van deze is emoe olie.
Miljoenen mensen over de hele wereld lijden aan een vorm van artritis. Een van deze is emoe olie.

 1. Smelt de bijenwas, cacaoboter en shea boter in uw dubbele boiler op een laag vuur. Met een roestvrij, keramische of glazen pot verzekeren dat geen andere verontreinigingen kunnen worden opgenomen in het mengsel, zoals bij gebruik van een aluminium pan. Gebruik een met teflon beklede of houten lepel.
 2. Roer de saffloer-of amandelolie, jojoba-olie, en emoe olie. Prik de Vitamine E en teunisbloemolie capsules met een naald, knijp de inhoud, en toe te voegen in de mix. Zorg ervoor dat alle ingrediënten goed mengen in de bijenwas en boter brouwsel.
 3. Haal van het vuur en voeg de essentiële oliën. Roer te mengen.
 4. Giet het mengsel in uw gesteriliseerde potten en laat het mengsel afkoelen voordat u dekking van de containers.

Het gebruik van emoe olie zijn vele

Het gebruik van emoe olie zijn vele. Andere voorbereidingen zijn beschikbaar in de markt vandaag de dag. Het is ook een ingrediënt voor de bereiding van cosmetica omdat het een zeer goede emulgator. Geniet van de pijnstillende eigendom van een natuurlijke emoe olie wrijven dat meer reliëf kunnen aan artritis pijn dan commerciële pijnstillende bereidingen geven zonder angst voor bijwerkingen. Dit alleen is al een groot voordeel.