E2h

Hoe wordt diabetes ontdoen met voedsel en lichaamsbeweging

Diabetes is een aandoening waarbij er te veel suiker is in het bloed

Diabetes is een aandoening waarbij er te veel suiker is in het bloed. Suiker is normaal gesproken niet schadelijk, omdat het lichaam gebruikt het om energie op te wekken. Bij diabetes is het lichaam niet kan gebruiken suiker goed, dus het zich ophoopt in het bloed en veroorzaakt complicaties in uw organen en bloedvaten. Om zich te ontdoen van diabetes, moet het suikergehalte in het bloed worden teruggebracht en in stand gehouden tot een normaal niveau. Juiste voeding en lichaamsbeweging zijn een van de manieren om dit te doen.

  • Gaan op een dieet. Raadpleeg een diëtist een dieet dat is ontworpen om diabetes te bestrijden krijgen. De diëtist rekening met factoren zoals uw gewicht, leeftijd, andere hygiënische omstandigheden, en dergelijke, in het maken van een dieet plan voor u. De diëtist zal u een lijst van voedsel om te eten, hoe ze te bereiden, wanneer ze te eten, en andere belangrijke informatie. Als u geïnteresseerd bent in het volgen van een bepaald dieet, vraag dan uw diëtist of u veilig kan nemen op het dieet. Ze kan zijn dat sommige details van het dieet te veranderen om uw gezondheidstoestand past beter.
  • Eet gezond. Uw bloedsuikerspiegel wordt beïnvloed door het voedsel dat je eet. Kies wat zorgvuldig te eten. Weten welke voedingsmiddelen goed voor u en eten ze in de juiste hoeveelheden. Spreid je maaltijden in 5 kleinere maaltijden, zodat uw suikerspiegel niet plotseling stijgen als je eet een grote maaltijd. Vermijd junk voedingsmiddelen en voedingsmiddelen die rijk zijn aan conserveringsmiddelen, chemicaliën en schadelijke vetten, omdat deze kan uw aandoening verergeren.
  • Eet vezelrijke voeding en water drinken. Vezels en water spoelt gifstoffen en vetten uit je lichaam. Eet fruit en groenten, omdat ze veel voedingsstoffen om je lichaam gezonder. Ook deze voedingsmiddelen te vullen je maag, zodat je niet hoeft te ongezond te eten alleen maar om vol. Drink voldoende water om uitdroging te voorkomen en uw bloed te reinigen.
  • Eet laag-suiker voedsel. Het eten van rechts betekent niet volstrekt te voorkomen suikers, omdat ze gewoonlijk aanwezig zijn in de voeding in verschillende hoeveelheden. Echter, moet je voedingsmiddelen die extreem hoge suikergehalte hebben te vermijden. Weten hoeveel suiker een voedingsmiddel bevat. Vermijd voedingsmiddelen die rijk zijn aan enkelvoudige suikers, zoals snoep, pasta en wit brood, omdat deze zijn licht verteerbaar en snel verhogen uw bloedsuikerspiegel.
  • Heb je een oefening routine. Versnel je metabolisme, zodat uw lichaam het gebruik van de suiker die u inch Een oefening routine vet verbrandt en maakt gebruik van de suiker in uw bloed, maar ook versterkt je lichaam en immuniteit maakt. Vraag uw arts of fysiotherapeut over oefeningen om je lichaam fit te houden. Als je te zwaar bent, regelmatig te bewegen om een normaal gewicht hebben. Het hebben van een normaal gewicht verhoogt uw kansen op het wegwerken van diabetes.
  • Wees actief. Actief lichaam bestrijdt diabetes beter. Vind manieren om te blijven bewegen. Jog, doe wat klusjes, klim de trap op, loop naar de winkels, Maak enz. sommige stukken en milde oefeningen. Stilzitten is niet het verbeteren van uw gezondheidstoestand, dus als je een coach aardappel, een krachtiger hobby te verwerven. Als je gevoelig bent voor verslapen, gebruik dan een wekker om je wakker op het juiste moment.

Wanneer u uw voeding en lichaamsbeweging te beheren

Hoe wordt diabetes ontdoen met voedsel en lichaamsbeweging. Eet vezelrijke voeding en water drinken.
Hoe wordt diabetes ontdoen met voedsel en lichaamsbeweging. Eet vezelrijke voeding en water drinken.

Wanneer u uw voeding en lichaamsbeweging te beheren, het beheren van uw bloedsuikerspiegel en diabetes. Met consistent beheer, zult u in staat zijn om diabetes te bevrijden voor een goede. Ga zo door, volg je gezondheid adviseurs, en hebben altijd het doel van het leven een gezond leven.