E2h

Hoe wordt depersonalisatie verklaren

Depersonalisatie is een soort van aandoening die grotendeels onbekend voor veel mensen. Deze aandoening is eigenlijk een falen van het individu om zich bewust zijn van zichzelf en zijn omgeving, net als hij in een droom-achtige toestand. Die lijden aan depersonalisatie stoornis kan eng en pijnlijk, en het is niet eenvoudig uit te leggen aan mensen wat je doormaakt. Zelfs een dialoog met uw arts of een psycholoog is een strijd omwille van de schijnbare gebrek aan beschrijvende woorden om details te geven aan wat je voelt. Als u in een dergelijke situatie, hier zijn suggesties over hoe u kunt uitleggen depersonalisatie:

Hoe wordt depersonalisatie verklaren. Gooi de vraag terug aan anderen.
Hoe wordt depersonalisatie verklaren. Gooi de vraag terug aan anderen.

  1. Gooi de vraag terug aan anderen. Als je geconfronteerd wordt met een omstandigheid waarin u wordt gevraagd wat uw conditie is - gooi terug de vraag. Vraag de mensen of ze ooit gevoeld de buitenwereld lijkt troebel en imaginaire zijn, vooral na een moeilijke ervaring. U zult verrast zijn om te weten dat veel mensen kunnen bepaalde momenten vertellen wanneer ze te voelen hetzelfde. Nu uit te leggen dat het precies hetzelfde is voor u - alleen dat die van hen duurt slechts kort, maar de jouwe duurt voor een lange tijd.
  2. Maak de foto duidelijker door te zeggen dat je "gevoel je bent niet van deze wereld en dat je alleen maar een toeschouwer terwijl je soms niet het gevoel je behoort en het lijkt alsof je vervagen". U kunt het toevoegen: "Alles surrealistisch lijkt - alsof ik alleen maar kijken naar een film en ik ben niet een deel van de scènes Ik voel me niet eens echt Er zijn tijden dat ik denk dat ik drijvend op lucht, het kijken onder de gebeurtenissen rondom.. , maar niemand kan me zien, niemand kan me aanraken en niemand kan me horen. Als ik kijk naar mijn spiegelbeeld op de spiegel zie ik een vreemdeling en ik moet mezelf knijpen in mijn poging om terug te keren naar de realiteit. Maar vaak, de droomachtige toestand gaat maar door. "
  3. Moedig uw familie en vrienden om meer over depersonalisatie stoornis te leren. Vraag hen om Google over depersonalisatie. U kunt ook ontwikkel uzelf meer over deze aandoening door het lezen van artikelen, zodat u kunt beter met anderen wat je ervaart.
  4. Leg uit aan mensen die depersonalisatie niet daadwerkelijk een depressie, maar als deze aandoening langer duurt, het kan leiden tot depressie en angst.
  5. Laat anderen weten dat depersonalisatie komt voort uit een afweermechanisme in de geest waarin een persoon probeert om zichzelf te beschermen tegen schadelijke en traumatische ervaringen. Vertel ze het begon toen een familielid stierf, of wanneer u verloor een enorme hoeveelheid geld in uw bedrijf, of als uw echtgenoot van u scheidt, en ga zo maar door. Door deze pijnlijke ervaringen, je jezelf wilt sparen van de dagelijkse kwelling van verdriet en pijn, zodat je jezelf voelt gevoelloos, gevoelloos en los van de rest van de wereld.
  6. Verduidelijk met je vrienden dat depersonalisatie niet is waanzin of krankzinnigheid, maar een natuurlijke reactie van een persoon te blokkeren onaangename gedachten en herinneringen na een traumatische gebeurtenis in zijn leven. Het is als het nemen van een vlucht uit de echte wereld en doen alsof ze bestaan ​​in een ander vlak.

Er is geen echte remedie voor depersonalisatie en meestal verdwijnt vanzelf. Niemand anders dan jezelf kan je ontsnappen uit deze aandoening. Al duurt het is voor u om uw eigen aandoening te begrijpen en om een ​​sterke wilskracht bevrijd worden van wanneer je maar wilt.