E2h

Hoe wordt de zwaartekracht laarzen te gebruiken

Als je hoort van de zwaartekracht laarzen

Als je hoort van de zwaartekracht laarzen, kunt u denken aan high-tech schoenen gebruikt door astronauten om te lopen in de ruimte. Er zijn ook anti-zwaartekracht laarzen, die ook niet worden gebruikt voor het trotseren de aarde de zwaartekracht. Hoewel deze zijn ontworpen zeker overwegen de betrokken fysica, met alle kwantummechanica en ingewikkelde vergelijkingen bestudeerd om ervoor te zorgen het zal goed werken, verrassend, de zwaartekracht laarzen zijn ontworpen voor fitness.

Hoe wordt de zwaartekracht laarzen te gebruiken. Als je hoort van de zwaartekracht laarzen.
Hoe wordt de zwaartekracht laarzen te gebruiken. Als je hoort van de zwaartekracht laarzen.

Dit zijn slechts enkele van de out-of-this-world fitnessapparatuur, als je wil, die de gebruiker helpt calorieën te verbranden en gewicht te verliezen. Gravity laarzen worden gedragen om de voeten te beveiligen, en dan heeft bandjes die worden geacht te worden bevestigd op een stevige overhead staaf. Dus als je er een draagt, je uiteindelijk opknoping op een staaf op zijn kop. Het is raadzaam om dikke, comfortabele sokken dragen met de gravity boots omdat het zal worden ter ondersteuning van alle uw lichaamsgewicht.

Deze laarzen kunnen enkel worden gebruikt voor u om te ontspannen en te mediteren als een vleermuis doet. U kunt ook een aantal starre oefeningen zoals crunches en squats, ondersteboven. Het is zeer uitdagend om het te doen op die manier, en u bent verzekerd van een veel zweet in het proces. Constante oefening niet alleen trimmen je buik, maar ook het versterken van uw benen en enkels, maar ook je bovenlichaam. Je kunt ook gewoon "hangen" op zijn kop, zonder te oefenen, aangezien de loutere daad van "opknoping" een of andere manier rekt je ruggengraat, door de zwaartekracht.

Hoe wordt de zwaartekracht laarzen te gebruiken.
Hoe wordt de zwaartekracht laarzen te gebruiken.

Zorg ervoor dat u veilig de staaf op zijn plaats, en het kan uw gewicht te ondersteunen. Plaats de staaf op afstand van de vloer die een paar centimeter meer dan de hoogte, maar niet te hoog. U kunt ook kopen een omkering rek, waar u kunt monteren uw gravity boots. Dit is goed voor degenen die niet beschikken over een veilige structuur in hun huizen waar ze kunnen gebruik maken van hun zwaartekracht laarzen. Het is niet aan te raden voor mensen met een bloeddruk voorwaarden van de zwaartekracht laarzen te gebruiken. Ook moeten zwangere vrouwen en mensen met oogaandoeningen, zoals glaucoom niet uitoefenen op deze manier. Het beste is om een ​​arts eerst toestemming te vragen.

Anti-zwaartekracht laarzen, daarentegen, worden gedragen en dient als een mobiele trampoline. Zoals de naam al impliceert, je voelt alsof je altijd in de lucht zijn, op nul zwaartekracht, wanneer je draagt ​​de laarzen, want je stuiteren van de grond als je een stap. De laarzen hebben rubberen veren die ervoor zorgen dat u te stuiteren. Er zijn verschillende maten, en u kunt het gebruiken binnen of buiten, maar alleen op een vlakke, droge ondergrond. Veiligheid is een zeer belangrijke factor, dus je moet in een gebied dat vrij is van meubilair dat je tegen.

Anti-zwaartekracht laarzen helpen calorieën te verbranden door te springen en hoppen, dus je been spieren worden versterkt, en je buik wordt ook uitgewerkt sinds balancing duurt wat spieren werken in de romp. Het beste is om iemand bij je te hebben als je gebruik maken van deze laarzen, om ervoor te zorgen dat u niet de stoep raken als je land. Wees ook voorzichtig op uw snelheid en de kracht van je sprong. Ook toestemming vragen aan uw arts voordat u begint met anti-zwaartekracht oefeningen.