E2h

Hoe wordt de volksgeneeskunde gebruikt om verkoudheid te behandelen

De verkoudheid en alle andere veel voorkomende ziekten zijn altijd verholpen door oude traditionele natuurlijke behandelingen die kruiden integreren met bepaalde traditionele overtuigingen. Deze traditionele en enigszins oude remedies zijn nu genoemd volksgeneeskunde en kan variëren van regio tot regio. Door de eeuwen heen hebben een aantal van deze folk medicinale remedies zo alom geprezen om heel effectief dat het de tand des tijds overleefd en wordt nog steeds gebruikt bij de genezing bepaalde aandoeningen zoals verkoudheid. Als je verkouden bent en je wilt een natuurlijke behandeling om zich te ontdoen van, dan zijn hier enkele behandeling opties voor je.

Hoe wordt de volksgeneeskunde gebruikt om verkoudheid te behandelen. Onderzoek naar folk remedies.
Hoe wordt de volksgeneeskunde gebruikt om verkoudheid te behandelen. Onderzoek naar folk remedies.

  • Onderzoek naar folk remedies. Volksgeneeskunde zal variëren van regio tot regio. Zo kan de folk behandelingen voor verkoudheid in de inheemse Europese cultuur sterk verschillen met de folk behandelingen gevonden in Europa. De meeste geneesmiddelen zijn vergelijkbaar in sommige stoffen. In ieder geval zou het verstandig zijn om wat onderzoek op bepaalde folk geneeskrachtige remedies te doen voor een koude in meerdere culturen. Een goede vuistregel is het gebruik van een folk remedie dat is precies gelijk in verschillende inheemse culturen. Een andere mogelijke regio goed te kijken naar voor folk medicinale remedies zijn China, dat de meest natuurlijke en alternatieve remedies die is bewezen effectief te zijn heeft. Natuurlijk moet het onderzoek gericht op de behandeling van verkoudheid.
  • Raadpleeg een holistisch therapeut. Afgezien van het onderzoek, kunt u een holistische of homeopaat te raadplegen, omdat deze mensen zijn gespecialiseerd in natuurlijke remedies. Zij zullen adviseren behandelingen die u kunt overwegen om de volksgeneeskunde zijn.
  • Drink kruidenthee. Een gewone volk behandeling die wordt gevonden in vele inheemse en oude culturen is kruidenthee. Drink een warme kop kruidenthee vermengd met een paar druppels honing. Dit kan kalmeren de longen en keel en kan ontlasten uw neusholten nu gevuld met snot en dergelijke. De kruiden voor de thee kan variëren, maar de meeste mensen vinden ginseng wortel heel effectief.
  • Neem vitaminen. Uiteraard kunt u altijd kiezen voor commerciële en synthetische vitaminen in de markt. Echter, oude kruidenmiddelen ook gezonde dosis van de vitamines die nodig zijn om uit te harden en het tegengaan van de gewone verkoudheid. Bijvoorbeeld, het drinken van sinaasappelsap is een veel voorkomende behandeling is aangepast in de moderne tijd, maar werd al verondersteld om bepaalde voedingsingrediënten die nodig is om de gemeenschappelijke aandoeningen van de luchtwegen te bestrijden bevatten. Een minder bekende folk behandeling is bietensap die u kunt net zo goed proberen. Bietensap is volgepropt met vitaminen, maar kunt proeven nare. Zorg ervoor dat u een paar druppels honing toe te voegen aan verlevendigen de smaak en een rustgevend effect toe te voegen.
  • Get bedrust. In alle culturen, kan de verkoudheid te genezen door middel van bedrust. Dit was het geloof vóór en nog geloof vandaag. Met andere woorden, de beste volksgeneeskunde om uw koude te behandelen volledige bedrust. Combineer dit met natuurlijke en plantaardige behandelingen en je moet dat koud kloppen sneller dan je denkt.

Het maakt niet uit wat je doet en kiezen

Het maakt niet uit wat je doet en kiezen, zou het goed zijn om een ​​deskundige te raadplegen om u te wijzen in de goede richting. Het is van vitaal belang om te lezen over de verschillende natuurlijke remedies ook. Natuurlijk, bezoek uw arts om te informeren of de behandeling die u gaat nemen kan strijdig zijn met medicatie of aandoening die je hebt.