E2h

Hoe wordt de behandeling voor eierstokkanker kiezen

Eierstokkanker gebeurt wanneer er een abnormale groei van cellen in de eierstokken. Het wordt meestal gediagnosticeerd bij vrouwen boven de vijftig maar er is een groeiend aantal patiënten die jonger zijn.

Als u zijn gediagnosticeerd met eierstokkanker, zijn er verschillende behandeling opties beschikbaar. De sleutel tot een succesvolle behandeling is om een ​​vroege diagnose. Hoe eerder eierstokkanker wordt ontdekt, hoe groter de kans van de patiënt. Hier is hoe te kiezen voor de beste behandeling voor u.

  • Bespreek uw mogelijkheden met uw arts. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar een specialist om de beste behandeling mogelijk te maken. Het kan nodig zijn om naar meer dan een arts om het beste team aan uw zijde te krijgen. Misschien wilt u gaan naar verschillende artsen verschillende meningen te krijgen. Heeft een belangrijke procedure niet starten zonder het krijgen van een second opinion.
  • Ontwikkel uzelf. Voor het selecteren van een specifieke procedure. Niet geopereerd of starten een behandeling, tenzij u inzicht in de procedure en de gevolgen die het zal hebben op je lichaam. Praat met verschillende specialisten, toegang tot informatie online en gelezen boeken. U kunt ook praten met andere patiënten en nabestaanden om uit te vinden wat werkte voor hen.
  • Houd in gedachten uw behandeling optie is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De methode van behandeling zal afhangen van de omvang van de kanker, leeftijd en algemene gezondheid. Bijvoorbeeld, kan een laparoscopie werken voor u als uw kanker is vroeg ontdekt, terwijl radiotherapie kan uw keuze zijn als de kanker verder gevorderd is.
  • Overweeg alternatieve opties. Visualisatietechnieken, meditatie, een aangepast dieet en Natuurgeneeskundige geneesmiddel kan allemaal worden gebruikt om uw lichaam te helpen in zijn genezingsproces. Acupunctuur en kruidengeneeskunde kan ook worden gebruikt in combinatie met westerse modaliteiten. Denk niet dat je moet genoegen nemen met een specifieke methode.
  • Over de juiste mentaliteit. Ongeacht welke behandeling optie die u overwegen, je houding over je genezingsproces en deze ziekte speelt een belangrijke rol in hoe je lichaam zal reageren op de behandeling. Blijf positief en niet toegespitst op uw problemen. Visualiseer uw perfecte gezondheid en jezelf open voor genezing.
  • Zoek steun. Kanker kan een zeer deprimerend diagnose en de behandeling opties kunt uw lichaam en geest uitgeput. Omring jezelf met mensen die liefde en steun je door wat behandeling optie je kiest. Laat je niet nee-zeggers krijgen je naar beneden.
  • U heeft het laatste woord. Houd in gedachten dat dit je lichaam, zodat vertrouwen zijn wijsheid om zichzelf te genezen. Het kan nodig zijn verschillende modaliteiten, maar luister naar je instinct. Uw arts zal uw beste belang in het achterhoofd, maar uiteindelijk, het zal je keuze welke aanpak te nemen zijn. Als u een combinatie van behandelingen te overwegen, dat is uw beslissing. Er is niet een juiste manier om dit te bereiken wellness vindt die u vertrouwd bent met.

Hoe wordt de behandeling voor eierstokkanker kiezen. Bespreek uw mogelijkheden met uw arts.
Hoe wordt de behandeling voor eierstokkanker kiezen. Bespreek uw mogelijkheden met uw arts.

Voor meer informatie en hulpbronnen over eierstokkanker en andere vormen van kanker bij vrouwen is, raadpleegt u nbocc.org of de Nationale borst-en eierstokkanker Center.