E2h

Hoe wordt cross training te gebruiken

Crosstraining hoofdzakelijk het gebruik van verschillende vormen van bewegen om een ​​vollediger atleet te worden. Als een persoon doet een enkele vorm van lichaamsbeweging bij herhaling zal ze de ontwikkeling van een specifieke set van spieren, vaak met uitsluiting van andere spieren. Bovendien, als uw workouts gebrek variëteit, uiteindelijk zal je lichaam wennen aan de trainingen en uw conditie kan plateau. Zo veel atleten kiezen voor een cross-training element te voeren om hun workout routines.

Voor onze doeleinden

Voor onze doeleinden, zijn er in wezen twee vormen van training: cardiovasculaire, die slow-twitch spieren bouwt, en weerstand, die fast-twitch spieren ontwikkelt. Een goed gestructureerde cross-training programma zal zorgen voor de groei van zowel snel-en slow-twitch spieren. Bovendien, topsporters moeten zich concentreren op hun behendigheid en geest-lichaam verbinding, die kan worden bereikt door middel van activiteiten, zoals tai chi of yoga.

Afhankelijk van uw fysieke doelen

Hoe wordt cross training te gebruiken. Afhankelijk van uw fysieke doelen.
Hoe wordt cross training te gebruiken. Afhankelijk van uw fysieke doelen.

Afhankelijk van uw fysieke doelen, moet u pas uw cross-training. Bijvoorbeeld, als je probeert winst massa, beperken de hoeveelheid zuivere hart-werk en focussen op weerstand opleiding. Omgekeerd kan een persoon gericht af te slanken benadrukken duurtraining. Bedenk wel dat een goed afgeronde atleet moet je een grote verscheidenheid aan oefeningen te nemen te worden.

Er zijn vele vormen van cardiovasculaire oefening

Er zijn vele vormen van cardiovasculaire oefening. Deze omvatten hardlopen, fietsen, zwemmen, roeien en touwtje springen, onder anderen. De meest voorkomende vorm van resistentie opleiding is gewichtheffen, sprinten is verwant aan weerstand opleiding in die zin dat vereist ook explosieve kracht.

Voor veel mensen te werk en is hun primaire vorm van lichaamsbeweging

Voor veel mensen te werk en is hun primaire vorm van lichaamsbeweging. Te mengen-up van uw werking en de vruchten plukken van cross-training, moet je proberen die op verschillende oppervlakken. Pavement, gras, bospaden, zand - al deze vlakken voordelen bieden en zij zullen uw onderlichaam spieren werken op verschillende manieren.

Om een ​​complete atleet te worden

Om een ​​complete atleet te worden, hoewel, zou de loper moet u een aantal bovenlichaam werk toe te voegen aan haar regime. Dit is eenvoudig te realiseren. Pull-ups, push-ups en sit-ups zijn allemaal uitstekende bewegingen die een complete bovenlichaam op te bouwen. Pull-ups werken de rug en biceps, push-ups te werken op de borst, schouders en triceps, en sit-ups werken de kern.

Er zijn vele vormen van cardiovasculaire oefening. Voor veel mensen te werk en is hun primaire vorm van lichaamsbeweging.
Er zijn vele vormen van cardiovasculaire oefening. Voor veel mensen te werk en is hun primaire vorm van lichaamsbeweging.

Nu dat je een basiskennis van cross-training te hebben, het ontwerpen van een workout routine dat u zult genieten. Om samen te vatten, de basisrichtlijnen zijn:

  1. Variety! Doe eens iets anders elke training.
  2. Zorg ervoor dat u wisselen tussen duurtraining en weerstand opleiding.
  3. Vergeet niet om uzelf een paar dagen rust per week. Met alle van de nieuwe stam je op je lichaam gebracht door middel van cross-training, vrije dagen zijn van cruciaal belang voor herstel.