E2h

Hoe wordt cirkel trappen doen voor pilates oefening

De Pilates oefeningen richten zich op de core spieren die steun zal geven aan je hele lichaam. Naast toning je lichaam, zal Pilates oefeningen geven je kracht en flexibiliteit die basic zijn in de meeste oefeningen. Het maken van cirkels is een onderdeel van de zijlijn leg kick-serie in Pilates. Cirkels, zodat je dijen, heupen, en Restjes meer sterk en flexibel. Praktijk en meester de cirkel trappen en paar de activiteit met andere Pilates oefeningen. Hieronder staan ​​de stappen en handleidingen over hoe om cirkel trappen doen voor Pilates oefening.

Hoe wordt cirkel trappen doen voor pilates oefening. Zoek een oefening oppervlak.
Hoe wordt cirkel trappen doen voor pilates oefening. Zoek een oefening oppervlak.

Warming-up. Heeft stukken voordat u probeert een Pilates oefening uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw spieren worden opgewarmd. Stretchen helpt ook je lichaam te voorkomen stammen en gerelateerde verwondingen. Yoga houdingen zijn effectief warming-up oefeningen, omdat de activiteit zal elimineren alle pijn en stijfheid in je lichaam vooral in de kuiten, nek en rug gebied. Yoga zal voorkomen dat uw spieren, pezen, kraakbeen, ligamenten, en beenderen verslechtert. Een warm-up zal de bloedstroom toenemen in je lichaam en het zal helpen je spieren om zuurstof te gebruiken effectief, zodat u kunt efficiënt cirkel kicks uit te voeren voor Pilates.

U zult uw lichaam strekken Pilates, zodat je nodig hebt om je spieren voor te bereiden. Je moet om op te warmen je hart en je nodig hebt om een ​​ontspannen geest te hebben om u te helpen uitvoeren van de cirkel kicks in Pilates.

Zoek een oefening oppervlak. Het oppervlak moet een zachte vloer. Koop een yoga mat voor comfort en het zal u helpen voorkomen dat de kou en stress.

De cirkel begint voor pilates oefening. Krijg je een persoonlijke oefening trainer.
De cirkel begint voor pilates oefening. Krijg je een persoonlijke oefening trainer.

De cirkel begint voor pilates oefening. De oefening zal de stuwende kracht uitdagen om u te helpen uw benen te houden in uw heup en van de vloer. Beweeg je bovenste been omhoog maak dan een stevige anker op uw onderste been. Gebruik je heupen om je been te verhogen. Probeer je bovenste been omhoog langer dan je onderste been. Hang je been omhoog zodat je in Pilates houding. Je tenen moeten wijzen naar het plafond als je piepkleine rondjes te maken; je hielen moet raken in tussen.

Terwijl u cirkels

Terwijl u cirkels, steek uw heup uit en strak houd je powerhouse. Verleng uw hamstrings en knijp je Restjes. Na het maken van een aantal cirkels met je bovenste been, achteruit je kringen. Sweep rond en samen knijp je hiel. Bereik uw Restjes en strek je heupen. Veranker je onderste been. Houd uw heupen vervolgens gestapeld los. Ontspan.

Krijg je een persoonlijke oefening trainer. Als je een drukke agenda, maar je moet cirkel trappen en andere Pilates oefeningen te leren, dan krijg je een personal trainer. Bezoek uw lokale sportscholen en informeren naar opleiding betalingen. Het mooie van het inhuren van een personal trainer is dat je kunt werken, ongeacht de tijd die u wenst.


Draag losse kleding

Draag losse kleding, zodat u comfortabel kunt strekken. Voer Pilates in een rustgevende en ontspannen omgeving. Speel een paar gladde muziek om je te ontspannen als je oefent. Naast het maken van je lichaam sterk, voelt u zich kalm na de trainingssessie. Vergeet niet om uw arts te raadplegen voordat u met een trainingsprogramma en een gezondere levensstijl, zodat u gemakkelijk bereiken van uw gezondheid doelen.