E2h

Hoe wordt chronische vermoeidheid te behandelen

Chronische vermoeidheid syndroom is een aandoening waarbij de patiënt ervaart constante vermoeidheid en zwakte. Wanneer onbehandeld, kan dit ertoe leiden dat u te worden verzwakt. Hier zijn een aantal manieren om chronische vermoeidheid te behandelen:

  1. Ken de symptomen van chronische vermoeidheid. Zich bewust van de toestand het toelaat u te behandelen. Veel voorkomende symptomen zijn vermoeidheid, slapeloosheid, duizeligheid, verwarring, flauwvallen, hoofdpijn, spier-en gewrichtspijn, prikkelbare darm, allergieën en gezwollen lymfeklieren. Andere symptomen zijn mentale, emotionele, financiële en sociale instabiliteit. Als u een van deze, ga dan naar een arts en vraag om een ​​aantal tests om te bevestigen of u chronische vermoeidheid.
  2. Als u zijn gediagnosticeerd met chronische vermoeidheid, zul je onderworpen aan een reeks behandelingen die omgaan met verschillende gebieden van uw gezondheid en levensstijl. U kunt de hulp inroepen van artsen, zorgverleners, specialisten, therapeuten en begeleiders van de velden. Omdat chronische vermoeidheid is een ingewikkeld syndroom, elk kan gespecialiseerde hulp bijdragen aan uw herstel.
  3. Doe wat lichte activiteiten of rek-en strekoefeningen om toon uw spieren en reguleren lichamelijke processen. Je kan wel of niet onder toezicht nauw, zodat u zich niet zult teveel inspannen of leiden tot te veel stress. De juiste hoeveelheid van de activiteit is van cruciaal belang voor uw welzijn, zodat aandacht besteden aan wat je voelt en stoppen wanneer u zich moe of emotioneel uitgeput.
  4. U ontvangt massages in om voor u om meer ontspannen en voelen zich meer comfortabel. Dit kan helpen verlichten de symptomen van chronische vermoeidheid.
  5. Uw arts kan medicijnen voorschrijven om u te helpen omgaan met chronische vermoeidheid. Deze invloed op het zenuwstelsel en het verminderen van de symptomen van het syndroom. Echter, er zijn bijwerkingen zoals allergische reacties, slaperigheid en hoofdpijn dus zorg ervoor dat de arts op de hoogte allergisch bent voor medicijnen die u kan hebben.
  6. U kan ook worden gegeven supplementen en kruiden behandelingen om uw aandoening te behandelen. Deze zijn genomen met een bepaalde dosering en sommige behandelingen kan vervelende bijwerkingen, dus je moet met uw arts overleggen voordat zij deze.
  7. Er is nieuws van hersenchirurgie tot chronische vermoeidheid syndroom te behandelen, maar deze procedure is relatief nieuw en nog niet bewezen veilig en effectief is.
  8. Een counselor kan u helpen omgaan met eventuele emotionele of onbewuste factoren die bijdragen aan de ontwikkeling van uw syndroom. Behandelingen worden meestal gedurende lange tijd maar er zijn mensen die genezen door deze methoden.
  9. Alternatieve behandelingen voor CVS-patiënten zijn tai chi, acupunctuur, yoga, kruiden-behandelingen, hypnose, ontspanning en meditatie technieken. Bij het doen van deze, het advies inwinnen van een professional om te bepalen of deze veilig zijn voor u.
  10. Meer informatie over het syndroom dat u ondervindt om te begrijpen wat er gebeurt in je lichaam en omgaan met uw leven beter. Je kan ook andere behandelingen die je zou kunnen gebruiken om te helpen omgaan met chronische vermoeidheid. Vertel uw familie en vrienden die je nodig hebt hun steun en samen op zoek naar informatie.

Hoe wordt chronische vermoeidheid te behandelen. Ken de symptomen van chronische vermoeidheid.
Hoe wordt chronische vermoeidheid te behandelen. Ken de symptomen van chronische vermoeidheid.

Chronische vermoeidheid is een complex syndroom, die de grootst mogelijke zorg nodig heeft. Zoek de behandeling die uw unieke situatie, voorkeuren en budget om herstel te bevorderen past.