E2h

Hoe wordt carb fietsen gebruiken om een ​​vet verlies plateau te doorbreken

Dieet en lichaamsbeweging zijn altijd partners tot een betere gezondheid en een beter lichaam. Wanneer u klaar bent te oefenen en dieet effectief, zal je lichaam beginnen te wennen aan wat het is geweest met-minder calorieën en meer verbranding van calorieën. Dus, zal het lichaam aan te passen aan deze verandering door het verbranden van minder calorieën dan vroeger, maakt niet uit hoeveel calorieën je. Dit is de zogenaamde lagere stofwisseling. Dat zou kunnen betekenen verkrijgen van vet snel ondanks lichaamsbeweging en voeding. U kunt dit probleem oplossen door een carb fietsen dieet.

Een carb fietsen dieet richt zich op consumptie van koolhydraten

Hoe wordt carb fietsen gebruiken om een ​​vet verlies plateau te doorbreken. Lees meer over de drie soorten koolhydraten fietsdagen.
Hoe wordt carb fietsen gebruiken om een ​​vet verlies plateau te doorbreken. Lees meer over de drie soorten koolhydraten fietsdagen.

Een carb fietsen dieet richt zich op consumptie van koolhydraten. Er zijn dagen dat je zult eten hoog koolhydraten, dagen van lage koolhydraten, en dagen van geen koolhydraten. In principe zal deze dagen worden gerecycled, vandaar de term 'fietsen', zodat het lichaam niet wennen aan lage koolhydraten of hoge koolhydraten inname. Hieronder vindt u handleidingen over het juiste gebruik van dit dieet:

  • Lees meer over de drie soorten koolhydraten fietsdagen. Tegenwoordig worden aangeduid als High Carb, Low Carb, en No Carb. High Carb dieet dag zal u toelaten om zo veel koolhydraten te eten als je wilt. Low Carb dieet dag zal alleen toelaten een bepaalde koolhydraten in uw dieet, maar niet in die mate waarbij geen koolhydraten helemaal. Dit wordt opgeslagen voor de No Carb dieet dag, waarin de inname van koolhydraten is dicht bij nul. "Near to zero", omdat sommige groenten en fruit hebben een minimale hoeveelheid koolhydraten.
  • Beslis over hoe deze dagen zal worden gerecycled. Sommige mensen voelen zich beter als ze krijgt twee dagen voor elke High Carb, Low Carb, en No Carb dieet. Andere mensen vinden het handiger het doen van de tweedaagse High Carb, drie dagen Low Carb, en een dag Geen Carb. Er zijn ook mensen die een dag voor elk dieet. Wat belangrijk is dat je een reeks volgen om dit dieet effectief. Dit is waar de "fiets" zal een belangrijke rol spelen. Voor nu, een besluit over wat meer is handig voor je. Probeer de voeding en kijken hoe lang je kunt omgaan zonder koolhydraten of hoeveel dagen je kan verdragen, die een lage koolhydraten dieet.
  • Hebben kleine maar frequente porties in een dag. Je kunt eten zo veel als zes keer per dag of zelfs meer. Maar eet alleen in kleine hoeveelheden. Dit is het geheim van het breken van de vet verlies plateau. Dit principe is van toepassing op alle carb fietsdagen. Normaal gesproken, lijners hebben zes kleine maaltijden per dag. U kunt volgen dat ook, als je gemakkelijk kunnen aanpassen uw routine.
  • Dieet op specifieke carb fietsdagen. On High Carb dag, kunt u zo veel koolhydraten in vier van je zes maaltijden. Maar houd het eiwit en andere voedingsmiddelen laag. Eet een kleine portie van vezelrijke eiwit in deze vier maaltijden. Voor de twee maaltijden, knip de koolhydraten en eet alleen eiwitten.


Tijdens Low Carb dagen

Tijdens Low Carb dagen, zullen drie van de zes maaltijden zijn minimale koolhydraten en de rest zal worden eiwit. De overige drie maaltijden moeten consumeren eiwit. Nogmaals, een portie fruit na de carb fietsen maaltijd noodzakelijk is. Ondertussen zul je niet eten geen koolhydraten tijdens de No dag van de Carburator. Voeding tijdens deze dag zal bestaan ​​uit eiwitten, vetten, fruit en groenten. Dit is de eenvoudigste maar dit is de meest uitdagende dag voor het lichaam.

Het duurt doorzettingsvermogen om de carb fietsen te laten werken voor het breken van de vet verlies plateau. Net boven volg de gidsen en verder uit te werken, in het bijzonder oefeningen die zich kunnen ontwikkelen meer spieren. Hoe meer spieren je hebt, hoe sneller je lichaam stofwisseling zijn.