E2h

Hoe wordt bronchitis te behandelen


Bronchitis is wanneer de buizen die je luchtpijp mee te doen met uw longen (uw bronchiën) ontstoken raken. Het wordt vaak veroorzaakt door een infectie of langdurige irritatie van de longen. Bronchitis is ongemakkelijk en hard op het lichaam, zodat deze suggesties over hoe het te behandelen.

Stap 1

Blijf uit de buurt van giftige stoffen die kunnen irriteren het. Blootstelling aan sommige toxine kan je bronchitis verergeren. Dus probeer weg te blijven van passief roken (want je hebt al stoppen met roken zelf, toch?). En vermijd gebieden met een hoge vervuiling, of waar dan ook die toxines worden uitgestoten. Logeren binnenkant van uw huis is een goed idee, omdat je kunt het niveau van de giftige stoffen die je inademt in als je herstellen van bronchitis te controleren.

Hoe wordt bronchitis te behandelen. Blijf uit de buurt van giftige stoffen die kunnen irriteren het.
Hoe wordt bronchitis te behandelen. Blijf uit de buurt van giftige stoffen die kunnen irriteren het.

Hoewel het niet een toxine, kan koude lucht ook irriteren je bronchitis. Dus als je gaat om buiten te zijn in het koude weer, iets dragen over je mond om de hoeveelheid koude lucht die je inademt inch Uw bronchiën noodzaak om te blijven vochtig en warm om te genezen van bronchitis te verminderen, dus houd uit de koude zoveel mogelijk.

Stap 2

Gebruik een luchtbevochtiger. Een vaporizer of een luchtbevochtiger zal vocht te brengen aan uw longen. Op zijn beurt, zal het helpen om los te komen van de vloeistof of slijm in uw luchtwegen, die u helpen om gemakkelijker te ademen. U kunt de aankoop van een van deze bij uw plaatselijke apotheek.

Als u niet beschikt over een luchtbevochtiger, op zijn minst proberen om uw luchtwegen vochtig en warm. Een warme kruik, een warme doek of een warm pak geplaatst op uw borst en rug vermindert de ontsteking in uw luchtwegen. Probeer deze techniek zo vaak als je kunt, vooral 's nachts, om het slijm te helpen met het passeren door je lichaam.

Stap 3

Neem de juiste medicijnen. Wanneer uw arts of arts bevestigt dat u bronchitis hebben, hij zal waarschijnlijk te behandelen met antibiotica. Zorg ervoor dat u het hele recept te nemen, zoals aanbevolen. Consumeer de hele dosis, ongeacht wanneer je begint te voelen beter. Als uw arts u een inhalator, gebruik het alleen zoals aangegeven staat. Het nemen van meer dan wordt aanbevolen kan ernstige bijwerkingen en kan meer kwaad dan goed aan uw toch al verzwakte bronchiën veroorzaken.

Gebruik een luchtbevochtiger. Neem de juiste medicijnen.
Gebruik een luchtbevochtiger. Neem de juiste medicijnen.

Als je probeert om zelfmedicatie jezelf om je bronchitis te behandelen, probeer niet te gebruik maken van een hoest onderdrukt. Hoesten is goed voor je, want het verwijdert de gifstoffen uit je longen en keel. Je zeker niet wilt een hoest onderdrukt 's nachts te nemen, want dit is de beste tijd voor je lichaam te ontgiften en duidelijk uit uw luchtwegen. Hoesten is een noodzakelijk onderdeel van het omgaan met bronchitis.

Stap 4

Eet goed. Terwijl je herstelt van bronchitis, ervoor zorgen dat u een gezond dieet te eten. Veel vocht zou moeten helpen om uw systeem van toxines te spoelen, dus drink veel water, kruidenthee en soepen. Bezuinigen op alles wat je keel zou kunnen, irriteren, zoals gekruid eten, totdat je bronchitis geneest. Slijm-vormende voedingsmiddelen, zoals melk, kaas, yoghurt, meel, suiker, aardappelen en zoete vruchten moet ook worden vermeden. Uw bronchiën zijn al over-run met slijm, en dit voedsel zal alleen maar verder de aandoening verergeren. Verbruiken veel van vloeistoffen of licht verteerbare voeding totdat je in staat bent om succesvol te behandelen uw bronchitis.