E2h

Hoe wordt blaaskanker te voorkomen

Kanker kan bijna alle delen en systemen in het lichaam

Kanker kan bijna alle delen en systemen in het lichaam. U kunt kanker in je bloed, in je longen, lever, hersenen, en zelfs uw blaas. Als u wilt dat de kans op het krijgen van blaaskanker te minimaliseren, hier zijn enkele stappen om u te helpen voorkomen.

Hoe wordt blaaskanker te voorkomen. Ken de risicofactoren.
Hoe wordt blaaskanker te voorkomen. Ken de risicofactoren.

  • Ken de risicofactoren. Allereerst moet u weten de hoge risico groepen die zijn toegenomen kans van aanbestedende of het ontwikkelen van blaaskanker. In het algemeen, ouderen en mensen die regelmatig roken hebben het hoogste risico op het ontwikkelen van blaaskanker. Roken is een zeer potente kankerverwekkende die exponentieel kan verhogen uw kansen op het krijgen van kanker. Ouderen, anderzijds, hogere risico op het ontwikkelen urineweginfecties, hetgeen uiteindelijk kan leiden tot blaaskanker. Houd er echter rekening mee, dat kan bijna iedereen krijgen blaaskanker.
  • Drink op. Je moet ervoor zorgen dat uw blaas is zo gezond mogelijk als je wilt om weg te blijven van blaaskanker. Om deze reden, moet je je drinkt zoveel water als mogelijk. De aanbevolen dagelijkse inname van ongeveer acht glazen water is het absolute minimum. Indien mogelijk, echter, moet je drinken tot tien of zelfs twaalf glas water. Op deze manier zal uw urinewegen worden gespoeld tegen vuil en bacteriën. Houd er echter rekening mee, dat het drinken van zo ongeveer alles wat niet hetzelfde is als het drinken van gewoon, schoon water. Het drinken van alcoholische dranken zal je niet redden van blaaskanker, en kan zelfs leiden tot leverkanker.
  • Eet goed. Naast het drinken goed, moet je ook eten van een uitgebalanceerd dieet bestaat uit veel groenten en vers fruit. Zorg er ook voor dat uw voedsel is zo gezond mogelijk voorbereid. In plaats van frituren al uw voedsel, overweeg dan koken, blancheren, of bakken ze. Deze kookmethodes kunt u uw voedsel te bereiden zonder toevoeging van te veel olie in het voedsel. Vermijd ook barbecues en gegrilde gerechten. Grillen brandt het oppervlak van het voedsel, waardoor het voedsel lichtjes kankerverwekkend.
  • Chemicals. Soms is de chemische stoffen die u werkt kunt u ook kanker. als je werkt in industriële installaties waar je bent in contact met kankerverwekkende stoffen, zoals aminen, verf, kunststoffen en andere synthetische materialen, kan uw kans op kanker verhogen. zorg ervoor dat u beschermende kleding te dragen te allen tijde als u werkt deze typen chemicaliën.
  • Praat met uw arts. Een van de beste manieren om te gaan met kanker en andere ziekten is om te weten zo veel mogelijk over hen. Er zijn manieren om wat onderzoek te doen over blaaskanker op het internet, maar de makkelijkste manier om te weten over de oorzaken, symptomen en behandeling opties die beschikbaar zijn voor blaaskanker is om gewoon te praten met uw arts. Uw arts zal in staat zijn om uw familiegeschiedenis, uw levensstijl en uw huidige gezondheid te controleren om uw kansen op het krijgen van blaaskanker te bepalen.


Kreeft beweert duizenden en duizenden levens per dag. Met deze stappen, moet u in staat te voorkomen en minimaliseren van de risico's van het ontwikkelen van blaaskanker.