E2h

Hoe wordt artritis in de knie pijn te verminderen op natuurlijke wijze

Knie pijn als gevolg van artritis is een groot ongemak dat uw lichamelijke activiteiten beperkt. Hoewel er bepaalde medicijnen die de pijn kan verminderen, wilt u misschien de natuurlijke methoden te proberen. Niet alleen zijn deze natuurlijke methoden veilig en effectief, maar ook niet te veel kosten. Hier zijn enkele ideeën.

  • Engage jezelf in fysieke activiteiten. Hoewel dit lijkt te zijn contraproductief, fysiek actief daadwerkelijk helpt bij het ​​verminderen van de incidentie van pijn in de knie. De logica hierachter is deze: fysieke activiteiten versterken de spieren en de pezen, het houden van pijn in de knie op de baai. Natuurlijk, je moet verstandig te kiezen uw fysieke activiteiten. Je moet zeer intense routines die overexert je knieën en kan pijn in de knie veroorzaken te vermijden. Kies in plaats daarvan low-impact activiteiten zoals fietsen en zwemmen.
  • Verbeter uw dieet. Uw dieet kan ook bijdragen tot het verminderen artritis pijn in de knie. In het bijzonder, moet je voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 en hebben antioxiderende eigenschappen. Omega-3 levert anti-inflammatoire hormonen en daardoor verlicht pijn. Voedingsmiddelen met antioxidant eigenschappen, anderzijds, verminderen ontsteking. Omega-3 rijke voedingsmiddelen zijn makreel, zalm, sardines, en lijnzaad, terwijl kersen en bessen zijn goede voorbeelden van voedingsmiddelen met antioxidanten effecten.
  • Trim van uw gewicht. Overtollig vet veroorzaakt stress op je gewrichten en je spieren verzwakt. Dit is de reden waarom je nodig hebt om uw gewicht te verminderen. U kunt dit doen op twee manieren: lichaamsbeweging en voeding. Als je beweegt, nogmaals, niet overexert uw gewrichten en spieren. Kies oefeningen die zijn minder intens. En wanneer u uw dieet plan, moet u pijnstillende voedingsmiddelen op te nemen.
  • Strek je been spieren. Regelmatig rekken versterkt uw beenspieren en helpen verlichten pijn in de knie. Stretching routines zijn been krullen, been liften en been squats. U kunt dit doen been strekt zich twee keer per dag, maar zorg ervoor dat alleen doen ze voor een beheersbaar periode van tijd. Als je jezelf dwingen om ze te doen langer dan je lichaam kan beheren, zou je leiden pijn en verergeren uw conditie.
  • Maak een wandeling. Walking verlicht weg artritis pijn, volgens een studie. Maar niet alleen het verminderen van pijn, het bevordert ook een betere balans en een gezond hart. De wandeling training hoeft geen uren-lang zijn. In feite lopen voor 30 minuten per dag is genoeg om artritis pijn te verlichten.
  • Neem voedingssupplementen. Voedingssupplementen voor artritis pijn groeien in aantal. U kunt, bijvoorbeeld, nemen chondroïtine. Van nature in dieren en vissen kraakbeen, chondroitine helpt adres kraakbeenschade. Aanbevolen dagelijkse dosis is maximaal 1, 200 mg per dag. Glucosamine is een ander supplement dat op grote schaal wordt gebruikt in de VS. Het reparaties kraakbeen en wordt daarom gebruikt in adressering artritis. De aanbevolen dagelijkse dosis is maximaal 3, 000 mg per dag.
  • Gebruik ijs. Experts zeggen dat het ijs kompres helpt bij het ​​verminderen artritis pijn in de knie, als ijs kan verminderen zwelling. Het beste is om het ijs drukken tegen de knie voor ongeveer 20 minuten. Zorg ervoor dat het ijs is verpakt in een zachte stof.


Hoe wordt artritis in de knie pijn te verminderen op natuurlijke wijze. Engage jezelf in fysieke activiteiten.
Hoe wordt artritis in de knie pijn te verminderen op natuurlijke wijze. Engage jezelf in fysieke activiteiten.

Naast de genoemde tips voor pijnbestrijding, wilt u wellicht ook om alternatieve methoden zoals kruiden en acupunctuur te proberen. Maar welke methode je wilt proberen, raadpleeg dan eerst uw arts.