E2h

Hoe wordt andropauze te begrijpen

Andropauze

Andropauze, een aandoening die men ouderdom ervaring daadwerkelijk het resultaat van een afname van testosteron telling in het mannelijk lichaam. Mannen die ondergaan deze meestal gemakkelijk voelen geïrriteerd met de dingen in zijn omgeving. Ze voelen zich het meest moe meeste van de tijd en dit leidt hen om ongeïnteresseerd met veel dingen.

U kunt zien dat de andropauze door middel van verschillende symptomen. Gegeven, wanneer een mens in zijn ouderdom, zijn lichaam mechanisme is aan verandering onderhevig. Met een lage seksuele drift, plotselinge emotionele verandering, samen met grillige psychologische en gedragspatronen in combinatie met verlies van kracht zijn mogelijke tekenen van andropauze. Leven met iemand die een andropauze kan moeilijk blijken te zijn. Je zal moeten dragen met de symptomen zelf. Het kan moeilijk, maar niet onmogelijk te hanteren. Hier zijn enkele tips over hoe je kunt iemand die andropauze te begrijpen.

  • Houd een open geest. Het allereerste wat je moet doen is houden een open en ontvankelijke geest. Je moet in gedachten houden dat andropauze normaal is, en vaak voor. Vrouwen zijn niet de enigen die last hebben van hormonale veranderingen. Mannen doen net zo goed. De gemiddelde mannelijke lijdt aan testosteron daling toen hij nadert de ouderdom. Hij heeft de neiging om energie, spiermassa te verliezen en verlaagde seksuele prestaties. Het testosteron is het hormoon dat voor het onderhoud van de man mannelijke kenmerken neemt. Van de ontwikkeling van het mannelijke lichaam zijn libido, testosteron maakt deze mogelijk.
  • Ken de symptomen. Veel mannen merken daling van de testosteronspiegel door verlaagd seksuele drift. De spiermassa kan net zo goed af, samen met gezichts-en schaamhaar. Met betrekking tot de manier waarop ze denken en handelen. Het kan zijn merkbaar dat ze meer geneigd zijn om huishoudelijke taken te doen en zijn meer in contact met hun emoties. Meestal hebben ze de neiging om meer vrouwelijk. Afgezien daarvan kan het lichaamsvet verhogen zonder dat zij in meer dan wat ze meestal eten. De botten worden zwak en kan resulteren in osteoporose. Hiermee kunnen breuken optreden. Degenen die meer dan veertig moet al weten de veranderingen die het begin van de andropauze kan signaleren.
  • Raadpleeg een arts. Je kunt nog meer informatie te krijgen moet u een arts raadplegen. De arts kan en zal zien andere factoren die zouden kunnen elimineren of andropauze te bevestigen als een oorzaak van wat je geliefde zou kunnen gaan door. De arts zal een bloedtest om te zien of het mannelijke patiënt inderdaad het ondergaan van de aandoening. Injecties van testosteron, een speciale patch, gel en medicinale kauwgom zijn beschikbaar voor het vergroten van de seksuele drive en viriliteit. Met intake of behandeling, degenen die ondergaan andropauze ervaring die hun spiermassa en kracht beginnen te verhogen, en hun stemming wordt lichter. De botdichtheid versterkt, dus, zij weer spierkracht. Mannen die last hebben van andropauze moet niet alleen weten de symptomen en gewoon accepteren. Zij moeten ook weten hoe nederig en laat een autoriteit te geven verificatie en behandeling.

Hoe wordt andropauze te begrijpen. Houd een open geest.
Hoe wordt andropauze te begrijpen. Houd een open geest.

Begrijpen andropauze is een taak bedoeld voor iemand die een objectieve geest. Degenen die het ondergaan van de toestand moet weten wanneer hun trots inslikken en vertellen iemand die ze kunnen de aandoening hebben. Tenzij er een aanvaarding een voorwaarde bestaat, alleen dan dat de persoon zich kan de aandoening. Er is geen reden voor iemand om schamen, laat staan ​​moet er een reden is om iemand te ervaren andropauze belachelijk te maken.