E2h

Hoe wordt agressief gedrag bij autistische kinderen te verminderen

Autisme is een aangeboren neurologische aandoening die de cognitieve en sociale ontwikkeling van de ongelukkige zielen die last hebben met het raakt. Technisch gezien is de oorzaak van autisme nog niet echter gelokaliseerd, het is sterk geassocieerd met genetica en factoren rond de conceptie en zwangerschap. Vandaag de dag zijn veel kinderen die last hebben met deze mentale handicap, variërend van mild tot ernstig. En, helaas, er is echt geen genezing. Educatieve therapie en medicatie zijn de enige dingen die iedereen kan helpen met autisme.

Agressief gedrag is een van de bijproducten van deze handicap

Hoe wordt agressief gedrag bij autistische kinderen te verminderen. Krijg hulp technisch.
Hoe wordt agressief gedrag bij autistische kinderen te verminderen. Krijg hulp technisch.

Agressief gedrag is een van de bijproducten van deze handicap. Kinderen die lijden aan autisme is bekend dat gewelddadige en boos gedrag veroorzaken vertonen door vele factoren in hun ogen hinderlijk. In sommige gevallen is de oorzaak van het gedrag enigszins verduisterd toonaangevende ouders om meer drastische maatregelen te nemen zonder eerst begrijpen van de oorzaak. Dat gezegd als je een kind met autisme en zijn op zoek naar manieren om deze ongewenste gedrag te verminderen, hier dan zijn enkele tips over hoe je kunt dat ook te doen. Houd er echter rekening mee, dat sommige van deze methoden kan zijn dat u een speciaal onderwijs expert, psycholoog of arts te raadplegen.

  • Krijg hulp technisch., Moet dit altijd uw eerste optie, aangezien het maakt niet uit hoeveel je lezen over autisme, je bent niet een specialist of deskundige. Er zijn veel specialisten kunt u overwegen het inhuren van bijvoorbeeld een speciale leerkracht, een psycholoog, of een gedrags-specialist. Dit laatste moet je focus zijn als ze gericht zijn op de verschillende aspecten van het gedrag, vooral die geworteld door een handicap zoals autisme. Dit soort specialist zal normaal gesproken moet een aantal dagen om het kind te observeren in zijn gebruikelijke omgeving met het doel van het ontdekken van de factoren die leiden tot zijn tentoonstelling van agressief gedrag. Zodra hij kan de reden voor het gedrag vast te stellen, kan hij nu ontwerpen en implementeren van een plan om in te grijpen en te corrigeren van het gedrag. Vergeet niet, het leren van de ware oorzaak zal u toelaten om een ​​passende oplossing te vinden.
  • Uit te sluiten van de zintuigen. De meeste van de tijd, zijn kinderen met autisme die agressief gedrag vertonen last van de gevoeligheid van hun zintuigen. Ja, dit is normaal, omdat deze kinderen normaal vinden het moeilijk om te gaan met bepaalde milieu-effecten die hun 5 zintuigen moeite. Zo kunnen harde geluiden, een slechte geur, iemand aan te raken, of iets wat ze zien leiden tot de ongewenste gedrag, of het nu gaat schreeuwen, bonzen hun hoofd op een muur, ponsen, of enige andere handeling beschouwd als agressief in de natuur. Dus, als deze zijn de geïdentificeerde oorzaken van het gedrag, kunt u zijn ervaringen van deze triggers zoveel mogelijk te beperken. Indien mogelijk, een omgeving creëren die niet zal hebben deze factoren.
  • Leer hen om te communiceren. Soms kinderen met autisme boos en agressief simpelweg omdat ze willen of nodig hebben iets van je, maar ze echt niet verbaal hun wensen te communiceren aan u. Vergeet niet, is iedereen die last hebben met autisme verbaal uitgedaagd. Dus, als je niet kunt reageren op hun behoeften, zullen ze gefrustreerd raken waardoor ze driftbuien en geweld. Dus, op jonge leeftijd, het belangrijkste is dat je ze trainen om hun behoeften te communiceren met u op een manier die je gemakkelijk kan begrijpen, of het nu via verbale of fysieke communicatie.


Ten slotte

Ten slotte, als al deze opties kan niet schijnen om het ongewenst gedrag te elimineren, dan kan je met de laatste optie, medicatie. Raadpleeg een psycholoog over het probleem en hij moet voorschrijven medicatie die het kind het gedrag beheert het voorkomen van uitbarstingen. Nu moet deze optie alleen worden overwogen wanneer u uitgeput van de anderen als de meeste van deze medicijnen kan echt nemen van de eigenwaarde van het kind.