E2h

Hoe voor te bereiden voor LASIK oogchirurgie

Het hebben van uw visie permanent gecorrigeerd met LASIK oogchirurgie kan een van de belangrijkste (en eng) beslissingen die u ooit zult maken. Maar als je verder gaat met deze cutting-edge oogchirurgie, moet u stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat u goed bent voorbereid, zowel emotioneel als fysiek, voor de operatie. Hier zijn enkele tips om u te helpen voor te bereiden op LASIK oogchirurgie.

Stap 1

Verkrijg de nodige tijd uit te schakelen. Om goed te herstellen van uw LASIK oogchirurgie, moet u plannen op zijn minst een paar dagen vrij van het werk. Onmiddellijk na de ingreep, moet u om uw ogen een paar dagen rust. Je wilt niet dat ze spannen nadat LASIK chirurgie door ze zich richten op een computerscherm of papierwerk. Als goed, wil je niet om je ogen bloot te stellen aan de miljoenen kleine deeltjes van vuil dat uw collega's shuffle rond uw hele dag op kantoor. Neem een ​​paar dagen vrij om te zitten in het comfort van uw eigen huis te geven uw ogen een broodnodige kans om te herstellen.

Stap 2

Hoe voor te bereiden voor LASIK oogchirurgie. Verkrijg de nodige tijd uit te schakelen.
Hoe voor te bereiden voor LASIK oogchirurgie. Verkrijg de nodige tijd uit te schakelen.

Go 'au naturel'. Je moet niet in LASIK oogchirurgie gaan met een meer producten op uw lichaam dan nodig is. Alle persoonlijke product kan in uw ogen tijdens de operatie, wat kan ertoe leiden dat u een grote infectie. Dus stoppen met het gebruik lichaamsproducten een dag of twee voordat je LASIK oogchirurgie. Dat betekent geen makeup, geen parfums, geen lotions en crèmes niet. Zelfs als het niet in de buurt je gezicht, kan het op uw handen, die altijd dicht bij uw gezicht. U moet uw huid zo natuurlijk mogelijk, vooral rond uw gezicht, op de dag van de operatie.

Stap 3

Zorg voor een rit. U zult niet in staat zijn om voor een tijdje te rijden na de LASIK oogchirurgie. Dus moet u uw partner of een vriend met u, die kan rijden je naar huis na uw operatie te brengen. LASIK oogchirurgie is een dagbehandeling, wat betekent dat na de operatie, dan heb je alleen verblijven voor een paar uur (bij de meeste) alvorens te worden geloosd. Als u nog andere verplichtingen aan te rijden voor de paar dagen na de operatie, ervoor te zorgen dat u vooraf afspraken met iemand anders doen de rijden voor je hebt als je ogen blijven om te genezen van LASIK oogchirurgie.

Stap 4

Eet een lichte, gezonde maaltijd. LASIK oogchirurgie vereist niet dat u snel of stoppen met het eten voorafgaand aan uw operatie. Maar je moet nog maar een lichte maaltijd op de ochtend van de operatie. En maak er een gezonde een, zodat je de dag niet beginnen met een zwakke maag voor je krijgt zelfs in de operatiekamer. Je moet in staat zijn om uw geneesmiddelen op recept als normaal op de dag van uw LASIK oogchirurgie, maar om uw chirurg te praten om zeker te zijn.

Stap 5

Go 'au naturel'. Eet een lichte, gezonde maaltijd.
Go 'au naturel'. Eet een lichte, gezonde maaltijd.

Draag iets comfortabel. Terwijl je aankleden op de ochtend van de operatie, op iets comfortabel. Je zou nu niet zien de noodzaak, maar na de operatie u zult dankbaar zijn dat je in iets comfortabel. (Wees extra voorzichtig om ervoor te zorgen dat de top die u kiest om te dragen niet zal bemoeien met de manier waarop je hoofd legt, terwijl je onder de laser. Vermijd alles omvangrijk.) Casual, elastische kleding is het beste als je je voorbereidt op LASIK oogchirurgie .

Stap 6

Haal diep adem. Je mag nerveus zijn, maar LASIK oogchirurgie heeft weinig complicaties. Gedurende uw voorbereiding, gewoon ontspannen en na te denken over hoe geweldig het zal zijn om weg te doen met uw bril en contacten na de LASIK oogchirurgie.