E2h

Hoe voor te bereiden voor een yogales

Nog nooit naar een yogales voor? Er zijn een paar dingen die je moet overwegen wanneer je een klasse.

Stap 1

Kom vroeg!

Kennismaking met klasse 5 of 10 minuten voordat het begint geeft u de tijd om zich te vestigen en te ontspannen voordat (phyiscal houdingen) van de asana's start.

Stap 2

Hoe voor te bereiden voor een yogales. Eet niet voor de les.
Hoe voor te bereiden voor een yogales. Eet niet voor de les.

Eet niet voor de les.

Praktijk moet worden gedaan op een lege maag. Als u een grote maaltijd voor de les zul je 'betalen' voor; misselijkheid, brandend maagzuur en reflux zijn een aantal bijwerkingen die kunnen optreden. Als je moet eten voor de les kiezen iets kleins (en gezond!).

Stap 3

Zorg ervoor dat de leraar op de hoogte.

Als u gezondheidsproblemen (fibro, artritis, zwangerschap enz.) laat de leraar op voorhand weten. Veel van de asana's kunnen / moeten worden aangepast voor specifieke gezondheidsproblemen.

Stap 4

Zorg ervoor dat de leraar op de hoogte. Schakel pagers en mobiele telefoons.
Zorg ervoor dat de leraar op de hoogte. Schakel pagers en mobiele telefoons.

Schakel pagers en mobiele telefoons.

Niets kan verstoren een klasse sneller dan de geluiden elektronische apparaten te maken. Wees respectvol naar andere studenten en zet deze apparatuur. Als je moet laat het op, moet u dat de leraar weten waarom voor de les begint.

Stap 5

Wees stil.

Veel mensen komen naar yoga als een uitlaatklep, een gevoel van gemeenschap, maar er is niets erger dan te proberen om te mediteren of diep te werken in een als de mensen naast je aan het chatten bent pose.

Stap 6

Luister naar je lichaam.

In plaats van te proberen te verdiepen in een pose, doe wat je kunt zonder stam.

Als Rodney Yee spreekt tijdens het lesgeven, "Het is niet over te gaan te ver in het (eventuele vormen), is het over het creëren van ruimte voor de adem."


Vergeet niet het belangrijkste dat yoga is een kwestie van balans. U kunt ontdek de vele verborgen schatten en leren veel over jezelf door middel van de praktijk. Ik wens u een aangename yoga reis.

Tammy Lawrence-Cymbalisty is de eigenaar van TLC Services Een Certified Yoga Teacher, HypnoBirthing Practitioner en Reiki Master. Zij is de auteur van How to be Soul Sterk: een handleiding voor het leven op de planeet aarde, die kan worden gevonden op http://www.howtobesoulstrong.com