E2h

Hoe voor te bereiden voor een varkensgriep pandemie

Er is een verschil tussen een epidemie en een pandemie

Er is een verschil tussen een epidemie en een pandemie. Medical News Today definieert een epidemie als een virus dat wordt aan het verkeer binnen een klein gebied of een bepaald deel van een land. Het is ook iets dat mensen bekend zijn met, zoals mazelen of hepatitis. Een pandemie anderzijds beïnvloedt grote geografische gebieden en is grotendeels een onbekend virusstam die mensen. Het is iets dat geen onmiddellijke genezing heeft sinds een nieuw vaccin moet worden ontwikkeld om deze nieuwe stam te bestrijden. Mexicaanse griep aka AH1N1-een cocktail van varkens, vogels en menselijke virussen is een pandemie dus moet je de nodige voorzorgsmaatregelen voor te bereiden.

Hier zijn een aantal stappen die u kunt nemen.

  1. Was uw handen regelmatig en goed met water en zeep. U hoeft niet antibacteriële gels, doekjes, of isopropylalcohol. Gewoon water en zeep. Schuim voor een paar minuten voor het spoelen grondig. Observeer hoe artsen het te doen. Dat is hoe het goed gedaan. Veelvuldig wassen betekent na gebruik van het toilet, voor en na het eten, na het binnenkomen van overal naar het kantoor of uw woning te betreden, na het sluiten en openen van cabine deuren. Om het allemaal vatten, wassen met water en zeep na het aanraken van alles en nog elke klus die je handen vuil.
  2. Lees de gezondheid bulletins en updates gepubliceerd en geplaatst door de CDC en de WHO. Er was een tijd terug in 2009, toen New York een AH1N1 pandemie die het verstand bang uit naburige New Jersey had. Voor deze, de mensen van New Jersey zich aaneen om zoveel mogelijk informatie te verzamelen om zich te beschermen tegen deze pandemie. Ze wisselden tips online en doorgegeven informatie uitgedeeld door de CDC en de WHO. U moet volgen.
  3. Voorraad op voedsel en water. In het geval dat u in de buurt wordt geraakt en in quarantaine geplaatst als gevolg, moet je voorbereid zijn op deze mogelijkheid door het inslaan van voedsel dat een houdbaarheid van ten minste drie weken. Koop flessen water voor het opslaan, ook.
  4. Aankoop Vlierbes extract. Deze natuurlijke kruid is bewezen dat de vogelgriep en een aantal stammen van het influenzavirus te bestrijden en is veilig voor baby's en kinderen.
  5. Gebruik de holte van je elleboog, als u hoest of niest. Nu zal dit wel enige gewenning omdat je en praktisch iedereen in de wereld gebruiken hun handen om hun mond te bedekken als u niest of hoest. Echter, omdat er een pandemie, kan net zo goed volg deze voorzorgsmaatregel voor het onzekere worden u vast aan de ouderwetse manier.
  6. Behoud de reinheid van uw huis en uw omgeving. Pandemic of niet, zou dit een kwestie van gewoonte dan een preventieve maatregel tegen AH1N1.
  7. Thuis eten vanaf nu. AH1N1 is een virus dat gemakkelijk gaat van persoon tot persoon. Naast het feit dat een slimme geld zet, zal het eten thuis het verminderen van de kans van u worden blootgesteld aan het virus van het gezelschap van drukte in restaurants en andere eetgelegenheden.
  8. Get gevaccineerd. AH1NI is al een tijdje dat er een vaccin beschikbaar is gesteld door GlaxoSmithKline (GSK) genoemd Arepanrix. Echter, de werkzaamheid van het vaccin komt in vraag in dit nieuwsbericht op dailycontributor.com dus je zou willen eerst met uw arts te raadplegen over dit.

Hoe voor te bereiden voor een varkensgriep pandemie. Was uw handen regelmatig en goed met water en zeep.
Hoe voor te bereiden voor een varkensgriep pandemie. Was uw handen regelmatig en goed met water en zeep.

Preventie is nog steeds de beste remedie, maar als je niet kunt voorkomen dat reizen of omgaan met mensen, omdat je werk vraagt ​​om het, neem elke stap is er ook het dragen van een masker N100 bij het verplaatsen over.