E2h

Hoe voor iedereen te overtuigen om uw manier van denken

Er zijn veel dingen die je kunt doen aan een andere persoon aan uw kant te trekken. Er is niet een manier om dit te doen omdat elk mens is anders, maar er zijn strategieën die zijn bewezen te werken in de meeste gevallen. Hier zijn verschillende tips en strategieën over hoe om iemand te overtuigen om uw manier van denken:

  1. Nooit vertellen een ander persoon dat wat hij denkt is verkeerd, zelfs als je weet dat hij fout zit. Dit is een veel voorkomende fout die de meeste mensen maken zich schuldig aan. Als je zegt ronduit dat wat de ander denkt verkeerd is, wordt u pijn zijn ego en de gebruikelijke effect is weerstand. Hij zal niet langer bereid om te kijken naar wat je probeert te zeggen, want hij raakt verstrikt te bewijzen dat hij gelijk heeft. Als zou makkelijker zijn om eerst eens met hem toen en bieden alternatieven. Gebruik woorden als "je hebt gelijk, maar denk je niet dat dat ..." of "Ik denk ook dat wat je zegt waar is, maar ..."
  2. Zo veel als mogelijk, gebruik het woord "verzoek" en zich te onthouden van de commandant van de andere persoon. Dit betekent ook af te zien van het gebruik van agressie om de andere persoon te winnen, vooral als je in een positie van macht over een persoon. Een persoon bevolen om iets te doen zal alleen maar lijken in te stemmen met wat u zegt. Als dat is wat je wilt, het is prima, maar als je echt wilt om hem te winnen, hem het gevoel dat hij was degene die dacht over de oplossing.
  3. Vertel de andere persoon de voordelen van wat u voorstelt en hoe het kan profiteren hem. Mensen zorgen voor zichzelf meer dan zij de zorg over andere dingen. Als je gewoon vertellen hen de voordelen zonder hen te vertellen hoe het hen beïnvloedt is er een zeer grote kans dat ze zullen zien dat wat je zegt niet belangrijk is.
  4. U kunt ook gebruik maken van angst om hem te trekken aan uw kant. Trigger zijn angsten door hem te vertellen van de slechte dingen die hem zou gebeuren als gevolg van zijn handelen of manier van denken. Stel voor dat wat hij zegt nog steeds juist is, maar in bepaalde gevallen wordt het verkeerd. Nadat u hem twijfelen aan wat hij gelooft, suggereren andere alternatieven en suggereren dat de alternatieven die u aanbieden zijn beter en zal het oplossen van welk probleem u bespreken.
  5. Voer de andere persoon ego en krijgen in zijn gunst. Opzetten van een band met hem. Mensen zijn ijdel wezens die erg blij zijn als je ze vertelt hoe geweldig ze zijn. Als ze zich gelukkig voelen, is er een hogere kans dat ze zal meer opmerkzaam op de dingen die je zegt en omdat je nu in een positie van vertrouwen, de dingen die je zegt zijn meer geloofwaardig.

De sleutel tot overtuiging ligt in hoe goed u iemand kent

Hoe voor iedereen te overtuigen om uw manier van denken. Nooit vertellen een ander persoon dat wat hij denkt is verkeerd, zelfs als je weet dat hij fout zit.
Hoe voor iedereen te overtuigen om uw manier van denken. Nooit vertellen een ander persoon dat wat hij denkt is verkeerd, zelfs als je weet dat hij fout zit.

De sleutel tot overtuiging ligt in hoe goed kent u een persoon. Als u weet dat een persoon goed dan zul je weten hoe de verschillende instanties te manipuleren om hem te doen en wat je wilt denken. Hetzelfde gebeurt als je praat met vreemden. Hoe meer je weet over het menselijk gedrag hoe makkelijker het is voor u om te zoeken naar manieren om hem over te halen in uw manier van denken.