E2h

Hoe voer ik een held twist yoga pose

Meer en meer mensen betrokken zijn bij yoga oefening als een manier om hun lichaam fit en flexibel, maar ook als een manier om te ontspannen en te mediteren. Of uw doel voor de uitoefening van yoga is het vinden van rust in uw zeer drukke agenda, of als een manier om je gezondheid, een van de fundamentele verbetering van poses die je moet weten hoe dat te doen is poseren de held twist yoga. Hier is hoe.

  • Uitgangspositie. Allereerst moet je op je knieën in een knielende positie. Zorg ervoor dat je schenen zijn een rechte lijn naar achteren vormen, en zorg ervoor dat je voeten zijn naar binnen geschoven. Dit betekent dat je tenen moet worden gedraaid naar je lichaam, en de rest van de voeten moeten worden opgeheven in de lucht. Dit is de uitgangspositie. Neem een ​​blok en positioneer het tussen de benen. Dit is het blok dat u zal toestaan ​​om je evenwicht te bewaren als u zich weer in het laatste deel van deze yoga pose. Zorg ervoor dat u het blok knijpen in tussen je benen, wanneer je het gevoel alsof je evenwicht te verliezen. In wezen is het blok zal handelen om je benen te verenigen.
  • Decomprimeren. Nu dat u zich in de basispositie, de volgende stap is om te decomprimeren je lichaam vanaf de heupen tot aan je nek. Je zult in staat zijn om dit te doen door te proberen om je lichaam omhoog met je hoofd als de gids kraan. Vergeet niet, moet je niet opstaan ​​op dit punt, maar je moet alleen proberen om uw rug en wervelkolom te ontspannen, zodat u in staat bent om pal te staan. Zorg ervoor dat alle van de wervels ontspannen zijn, zodat u in staat zullen zijn om de twist te doen later.
  • Maak een back positie. Nadat u gedecomprimeerd uw wervelkolom, de volgende stap is het uitvoeren van de eigenlijke twist. Om de twist uit te voeren, moeten er twee blokken die zijn geplaatst net naast je voet. Langzaam en heel voorzichtig naar achteren duw je schouders en stevig plaats je handen op de bovenkant van de blokken aan de zijkanten van je voeten. Als je eenmaal verankerd met behulp van je armen, de volgende stap is om achteruit te draaien en zorg ervoor dat uw wervelkolom buigt naar achteren met de rest van je lichaam.
  • Het verlagen. Verder verlagen van uw lichaam zo veel als je kunt. Tijdens de eerste paar keer dat u de pose uit te voeren, kan je jezelf niet volledig buig je lichaam. Gewoon houden deze positie voor zo lang als je kunt, en probeer uit te oefenen waar mogelijk. Binnenkort moet u in staat om de blokken te verwijderen en alleen de vloer te houden, wat resulteert in een zeer krappe twist.
  • Lifting. Nadat u klaar bent met het verlagen, kunt u naar uw oorspronkelijke positie terug te keren door het plaatsen van een hand op je heupen naar plaats jezelf en dan buigen een back-up om je lichaam te tillen naar de oorspronkelijke knielende positie.


Hoe voer ik een held twist yoga pose. Maak een back positie.
Hoe voer ik een held twist yoga pose. Maak een back positie.

Met deze stappen, het uitvoeren van de held twist yoga pose is eenvoudig. Zorg ervoor dat u altijd dit te doen op een yoga mat en zorg ervoor dat je de drie vereiste blokken gebruiken zijn, zodat u in staat zullen zijn om je evenwicht en stabiliteit te handhaven in de hele pose.