E2h

Hoe veilig joggen met een kinderwagen

Het hebben van een baby zal betekenen dat u nodig hebt om een ​​aantal aanpassingen te maken. Het mag niet voorkomen dat u van het doen van al die dingen die u gewend bent, dat wel. Alles wat je nodig hebt is een beetje tijd om te wennen aan het hebben van de baby rond.

Als u al een fervent jogger voorafgaand aan het hebben van een baby

Hoe veilig joggen met een kinderwagen. Op uw prioriteitenlijst moet worden hoe goed de wandelwagen van uw baby nek en hoofd ondersteunt.
Hoe veilig joggen met een kinderwagen. Op uw prioriteitenlijst moet worden hoe goed de wandelwagen van uw baby nek en hoofd ondersteunt.

Als u al een fervent jogger voorafgaand aan het hebben van een baby, hoef je niet op te geven deze gewoonte. Je hebt nog steeds een kans om uw gewone loopt knijp in je routine. Alles wat je nodig hebt is een kinderwagen, zodat u kan brengen hem mee. Maar je moet niet vergeten om jezelf en de baby veilig te houden als je eenmaal uit de straat op voor een run. In dit artikel leert u een aantal veiligheidsrichtlijnen bij het joggen met de baby.

  • Kijk voor een kwaliteit kinderwagen uitgerust met een 5-punts gordel systeem voor uw baby. Het is een prioriteit gespen die kunnen worden geopend en gesloten snel een harnas die direct kan worden aangepast hebben.
  • Breng uw kind mee tot hij meer dan drie maanden.
  • Op uw prioriteitenlijst moet worden hoe goed de wandelwagen van uw baby nek en hoofd ondersteunt. De kinderwagen moet volledige ondersteuning van het hoofd van uw kind. Zorg ervoor dat u de stoel leunen. Ook op zoek naar een kinderwagen die wordt geleverd met een kit die u toelaat om te zetten in een autostoel.
  • Zorg ervoor dat de remmen werken. Zorg ervoor dat u de handremmen gemakkelijk kunt vinden. Zorg ervoor dat het remsysteem is uitgerust met vergrendeling kunt u van toepassing wanneer u de wandelwagen parkeert. De meeste kinderwagens moeten hebben deze functie.
  • Zorg ervoor dat de ophanging van de wandelwagen trillingen en stoten vermindert. Er zijn zelfs kinderwagens die speciaal zijn ontworpen om te joggen en voor het rijden op off-road tracks.
  • U kunt onderzoeken het sluitsysteem door het vouwen en ontvouwen de wandelwagen. Het hebben van uw kinderwagen collaps met de baby zitten binnenkant is het ergste wat er kan gebeuren.
  • Een andere belangrijke overweging is de wandelwagen gewicht. Kinderwagens meestal wegen omhoog van 20 pond, en dat is het gewicht alleen zonder de baby. Je hebt ook de capaciteit en beperking te overwegen, dus zorg ervoor dat u zich bewust bent van de dingen die je in de wandelwagen.
  • Ontdek hoe snel u deze kunt vouwen en vouw de wandelwagen. Kijk voor een plek waar u de wandelwagen te zetten. Het is het beste als de wandelwagen is voorzien van een quick-release-functie waardoor het makkelijker voor u om het te passen in kofferbak van een kleine auto's.
  • Zorg ervoor dat je baby veilig zal zijn van bepaalde elementen. In de winter of in koude maanden, zal je baby behoefte aan extra kleding of af te dekken, omdat baby's produceren niet genoeg warmte die ze nodig hebben bij kouder weer. Je kunt hem warm te houden door het toevoegen van verschillende lagen kleding als het koud wordt. Kies de wandelwagen uitgerust met luifels die u gemakkelijk kunt uittrekken om uw baby te beschermen tegen zon, wind of regen. Er zijn nog een aantal modellen die worden geleverd met extra accessoires, zoals voetenzakken.

Probeer je tijd te nemen tijdens de eerste paar runs

Probeer je tijd te nemen tijdens de eerste paar runs. Jogging alleen is een stuk anders uit joggen met uw kind in een wandelwagen. Het duurt een beetje tijd, maar je zal zeker wennen.