E2h

Hoe veilig eten wordt geserveerd in een openlucht evenement

Eten serveren op evenementen is nooit zo eenvoudig als het lijkt

Eten serveren op evenementen is nooit zo eenvoudig als het lijkt. Vergeet niet dat als je belast met het serveren van voedsel, dat u de verantwoordelijkheid te zorgen voor de gezondheid van iedereen die eet het voedsel dat u te dienen gegeven. Wanneer het voedsel buiten wordt gepresenteerd, kan het nog moeilijker omdat het voedsel wordt blootgesteld aan de elementen en insecten. Hier is hoe je veilig kunt eten serveren op outdoor evenementen.

Vergezeld van het voedsel. Zorg ervoor dat het voedsel wordt geserveerd in een gesloten ruimte, zelfs als u zich in een buiten evenement. Vraag het aan de organisator van het evenement om u te voorzien van een tent die uitsluitend zal worden gebruikt voor het houden van de voedsel-en als een ruimte voor het serveren van het eten. de tent moet worden gescreend op alle kanten en moet groot genoeg zijn om al het voedsel servers, het eten tafels, de afwas, vast te houden en nog steeds geschikt voor een aantal gasten als ze hun voedsel. Vergezeld van het eten is de zekerste manier om insecten buiten te houden. Vliegen, worden bijvoorbeeld nature aangetrokken tot levensmiddelen en zal nul op het levensmiddel in enkele minuten. Vliegen dragen veel van microben zoals bacteriën en virussen op hun voeten, die kan worden overgebracht op het voedsel wanneer zij afdalen in het voedsel.

Temperatuur

Temperatuur. Zorg ervoor dat u het ijs te houden koude gerechten koel, en een brander warm te houden voedsel warm te hebben. Gerechten zijn specifieke temperatuur, waardoor zij beginnen te bederven wanneer het houden van de juiste temperatuur. Als regel voedsel dat temperatuur veranderd gedurende vier uur, niet moet worden gegeten. Dit houdt in dat warme voedsel dat afkoelt gedurende vier uur is niet langer geschikt om te worden geserveerd. Deze vier uur is cumulatief, waardoor warm voedsel dat afgekoeld twee uur alleen geven maximaal twee uur van geschikt voor het serveren. Door de vier uur-regel, zorg ervoor dat u een warmtebron en een ijs van het rijk om uw voedsel te bewaren, vooral als het voedsel zal de hele dag worden geserveerd.

Servieswerk

Servieswerk. Zorg ervoor dat elk type gerecht zijn eigen opschepbestek heeft. Sommige ingrediënten kan interageren met andere ingrediënten in een schotel, waardoor de voedsel bederven. Afgezien daarvan zal met dezelfde servieswerk voor verschillende schotels ruïneren de smaak van het voedsel. Ook het gebruik van verschillende opschepbestek voor verschillende soorten voedsel zorgt ervoor dat het voedsel wordt gecompartimenteerd, zodat voedsel dat is verwend niet zal microben overdragen aan ander voedsel via dezelfde keukengerei.

Hoe veilig eten wordt geserveerd in een openlucht evenement. Vergezeld van het voedsel.
Hoe veilig eten wordt geserveerd in een openlucht evenement. Vergezeld van het voedsel.

Tot slot, zorg ervoor dat alle van de levensmiddelen omgaat, zijn goed jurk in het bedienen van kleding. Dit geldt ook voor haarnetjes, handschoenen, schorten, en in sommige gevallen, zelfs gezichtsmaskers. Dit voorkomt lichaamsvloeistoffen zoals zweet, en haar in contact komt met het voedsel. Vergeet niet dat de gemiddelde mens zal honderd haarlokken schuur elke dag, dat is maakt het waarschijnlijk voor voedsel om vuil van servers die niet dragen van de juiste portie kleding.