E2h

Hoe veel voorkomende dieet fouten te voorkomen

Wanneer u besluit dat het tijd is om gewicht te verliezen, je wilt direct resultaat zien. Dus als u niet kunt schijnen om die taille te krijgen om te verroeren of je lijkt te hebben bereikt een gewichtsverlies plateau, Lees deze gemeenschappelijke dieet fouten om te zien hoe u ze kunt vermijden en beginnen vallen de kilo's.

Stap 1

Hoe veel voorkomende dieet fouten te voorkomen. Het drinken van uw calorieën.
Hoe veel voorkomende dieet fouten te voorkomen. Het drinken van uw calorieën.

Het drinken van uw calorieën. Een grote misvatting onder de lijners is dat zolang je gezond eten, het gewicht zal komen uit te schakelen. Maar je moet ook drinken gezond. U kunt verbruiken veel van uw dagelijkse calorie-inname gewoon door het drinken van een andere drank dan water. Sap, melk, koffie, pop - noem maar op, ze toe te voegen aan uw taille. En het ergste is, ze zijn gevuld met lege calorieën die niet verlaten voel je je vol. Vermijd de voeding fout van het drinken van calorierijke drankjes.

Stap 2

Niet voldoende eet. Veel lijners geloven ook dat als je drastisch je calorieën, de kilo's weg zal smelten. Wat velen niet beseffen echter, is dat je het verzenden van uw lichaam een ​​boodschap die het nodig heeft om te besparen vetreserves. Denk er eens over - als je niet genoeg eet, je lichaam denkt dat je honger en begint inpakken vitale voedselvoorraden. Je zult nooit zien het gewicht eraf als je niet genoeg eet van de juiste voeding. Je moet voldoende gezond voedsel te eten elke dag, zodat je stofwisseling is altijd in de hoogste versnelling. Vermijd deze fout, en u zult snel beginnen met het zien van resultaten in de spiegel.

Stap 3

Schuld geven van je genen. "Ik heb van mijn grootmoeder heupen!" We hebben allemaal gehoord - die excuses die ons helpen om te rechtvaardigen waarom onze voeding werkt niet. Helaas, genen zijn niet altijd de schuld. Eigenlijk genen zijn zelden te wijten. Gewoon omdat je dezelfde lichaamsbouw als een familielid hebben betekent niet dat je moet verwachten dat er hetzelfde uitzien. Goede voeding en lichaamsbeweging kan uw lichaamsgrootte en krimpen, zelfs als je je oma's heupen. Houd uit te werken en te voorkomen dat het gebruik van de voeding excuus dat je voorbestemd om vet.

Stap 4

Stap 1. Niet voldoende eet.
Stap 1. Niet voldoende eet.

Niet ontbijten. Dit is misschien wel de meest voorkomende dieet fout die mensen maken. Ze denken dat als ze niet ontbijten, hun lichamen zullen verbranden in plaats extra vet winkels. Wrong! Als je niet ontbijten, je stofwisseling vertraagt ​​eigenlijk naar beneden. U bent in gevaar te brengen al je harde werk uit te werken als u dat metabolisme racen niet meteen aan het begin van uw dag. Ook eten een groot, gezond ontbijt. Het houdt je gevoel volledige langer zodat u niet in de verleiding om snack voor de lunch. En met een beetje eten in je buik om de dag te beginnen zal ervoor zorgen dat je stofwisseling recht krijgt om te werken wegbranden uw extra centimeters. Dit is zeker een dieet fout die je moet vermijden!

Stap 5

Het opgeven. Dieet kost tijd. Uw beroemdheid lichaam is niet van plan om te verschijnen 's nachts. En zo het hele proces van het dieet kan lang en stressvol. Wat belangrijk is, is dat je niet opgeven. Ga op uw gezond plan van het gewichtsverlies te vermijden gemeenschappelijke dieet fouten en uiteindelijk zie je de resultaten die je zo hard gewerkt om te komen.